reservaat buitengracht
webmaster

Natuurpunt Damme

Beste bezoeker, welkom op onze site.

Een deel van de natuur in en rond Damme kan je zelf ontdekken door een wandeling te doen of een fietstochtje te maken. Misschien mogen we je wel ontmoeten op één van de vele activiteiten die doorheen het jaar georganiseerd worden.

Een team van gedreven vrijwilligers maakt werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten via de contactpagina.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste weetjes dan moet je beslist inschrijven op onze nieuwsbrief. Daarin lees je regelmatig wat er gebeurt in en rond Damme.

Bekijk al eens het filmpje gemaakt naar aanleiding van de bekendmaking van de naam en de plannen van het nieuwe bezoekerscentrum. Gewoon klikken.

Steun de verdere uitbouw van het bezoekerscentrum en kom naar de academische zitting, Yin en Yang. Klik op link of foto.

 

Alvast hartelijk welkom en geniet van je wandeling of tochtje per fiets of tot ziens.

We hebben er een nieuwe activiteit bij tijdens de zomermaanden. Je kan met een kleine groep een begeleide ezelswandeling maken. Klik hier voor alle info.

Onze appelpluk is voorbij. Meer dan 2 ton appels werden geperst en verpakt in handige 3-liter kartonnetjes. De opbrengst gaat naar de verdere uitbouw van ons BC De Pulse. Wil je dit lekkere en natuurlijk zoete appelsap proeven stuur een mail naar een verdeler en voor 10 euro/karton kan je heerlijk genieten en help je ons. Bestellen en afhalen kan bij:
Donald Dupon donald.dupon@hotmail.com Sint-Kruis (Male)
Philip Depauw philipdepauw@msn.com Vivenkappele
Rudy Deplae rudy.deplae@telenet.be Assebroek
Dirk Everaert dirk.everaert@telenet.be Sint-Kruis

ONZE SPONSORS

 

 

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP