Stijn Van der Veken - Ouessant rammen op Kruisheide
Stijn Van der Veken

Geen beter cadeau dan 1 jaar lang natuur!

Als 2020 ons 1 ding geleerd heeft, dan is het wel het belang van verbinding: met elkaar en met de natuur. Stap de deur uit, ontmoet elkaar buiten op een veilige manier, ontdek en beleef al dat mooie groen in je buurt en laad zo je batterijen in no time weer op...

Geef iemand een jaar lang natuur cadeau in de vorm van een abonnement op Natuurpunt en zorg zo mee voor elkaars fysieke en mentale gezondheid!

En krijg ook heel wat fijns van ons terug. Meer details vind je hier.

We zien je graag, ook in 2021!

 

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

Nieuws
07 januari 2021
Verenigingsnieuws
Galloway Kalf

Weer hinder aan de Galloway weide...

Jammer genoeg krijgen we de laatste tijd weer meldingen van wandelaars die hun honden laten loslopen in de Galloway weide. Als we hen op hun gedrag aanspreken dan worden we meestal weggelachen of zelfs agressief afgesnauwd. Ze weten zich ongestraft en wijzelf staan machteloos. Natuur is er voor iedereen maar de regels moeten gerespecteerd worden. Het zou spijtig zijn als de houding van enkele hardleerse hondenbaasjes er ons zou toe dwingen dit gebied definitief af te sluiten.

Nieuws
04 november 2020
Verenigingsnieuws
GallowayRund_Keerbergen

De Galloway weide is terug toegankelijk

*** Dit betekent dat ook de Spuibeekwandeling en knooppuntenwandeling weer toegankelijk zijn. *** Vele wandelaars maken dankbaar gebruik van de spuibeekwandeling die door de weide loopt waar de Galloways grazen. Uit respect voor elkaar en voor de natuur, vragen wij u om de afspraken na te leven zoals het aanlijnen van honden en geen afval achter te laten. Draag zorg voor de natuur, zij draagt zorg voor ons!

Nieuws
04 november 2020
Verenigingsnieuws
SmsBosActie

Steun onze SMS Bos Actie!

We hebben dringend meer bos nodig in Vlaanderen. Voor onze biodiversiteit, ons klimaat en onze eigen gezondheid. Wil jij ook meer bos? Sms BOS naar 8686 en schenk € 4 voor 2 m² extra bos, of € 40 voor 20 m². Met jouw steun kunnen Natuurpunters overal in Vlaanderen extra bos realiseren: 1) slim aangeplant, 2) goed beheerd en 3) eeuwig beschermd. Duik het bos in op www.bosvooriedereen.be

TOP