Natuurpunt Lubbeek is actief in Lubbeek. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten.

Beheerwerkdagen

Elke eerste zaterdag van de maand houden we een werkdag in een van onze gebieden. Iedereen is welkom en begint en stop wanneer hij/zij wilt/. 's Middags voorzien we steeds een lekkere lunch in onze groene natuurpunt caravan. Minimaal 1 week op voorhand plaatsen we hier de informatie over de volgende werkdag.  

Blijf je graag persoonlijk op de hoogte? Stuur een mailtje naar info@natuurpuntlubbeek.com en dan krijg je maandelijks een uitnodiging.

------------------------------------------------------------------------------------

De volgende werkdag gaat door op 3 augustus in het Molenbroek (deelgebied van De Spicht). We verzamelen rond 9u00 aan onze caravan ter hoogte van Molendries tussen nummer 4 en 6. We zullen vermoedelijk meerdere kleine werkjes uitvoeren. Verplaatsing naar een ander deelgebied van de Spicht gedurende de werkdag zijn niet uitgesloten. 
 
Zoals steeds voorzien we 's middags een lekkere lunch en een drankje tussendoor.
 
Aanwezigheid graag melden via 0493 59 95 04 (conservator Kristof De Cupere) of 0486 02 06 27 (conservator Benny L'Homme) zodanig dat de nodige proviand en materiaal kunnen voorzien worden. 
Hopelijk tot dan!
TOP