Natuurpunt Oudenaarde plus is actief in Oudenaarde en Wortegem-Petegem. Ons team van gedreven vrijwilligers stuurt het beheer aan van 5 bos- en natuurgebieden aan voor meer en betere natuur in onze buurt. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten!

Onze maandelijkse gegidste wandelingen zijn een absolute aanrader en staan open voor iedereen. Voor het grote publiek organiseren we enkele grotere activiteiten voor jong een oud. We kunnen altijd je hulp gebruiken, aarzel niet en neem contact op.

Wil je ons ook volgen op facebook https://www.facebook.com/NatuurpuntOudenaardeplus?fref=photo


Natuurpunt Oudenaarde plus in de picture

Ons team van gedreven vrijwilligers stuurt het beheer aan van 5 bos- en natuurgebieden: Bos t' Ename - Volkegembos, Langemeersen, Heurnemeersen, Rooigembeekvallei en Maarkebeekvallei. Rond elk van deze gebieden werken we samen met buurtbewoners, sympathisanten, landbouwers,... voor meer en betere natuur in onze buurt. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten!

Onze maandelijkse gegidste wandelingen zijn een absolute aanrader en staan open voor iedereen. Hierbij doen we zowel eigen natuurreservaten aan als  stedelijke en gemeentelijke groengebieden zoals het Speibos in Oudenaarde of Domein de Ghellinck in Wortegem-Petegem. Ook bos- en natuurgebieden van de Afdeling Natuur en Bos zoals het Koppenbergbos of de Reytmeersen staan bijna jaarlijks op het programma. Soms kunnen we in overleg met privé-eigenaars en onder begeleiding het natuurschoon ontsluieren in private bossen zoals Bouvelobos, Spitaelsbos,...  

Voor het grote publiek organiseren we enkele grotere activiteiten voor jong een oud zoals ons jaarlijks eetfestijn (februari-maart), Vlaamse Ardennendag (april), Big Jump (juli), Halloween in het Liedspark,..

We kunnen altijd je hulp gebruiken! Aarzel niet en neem contact op.

Wil je ons ook volgen op facebook :https://www.facebook.com/NatuurpuntOudenaardeplus?fref=photo

TOP