Natuurpunt Waregem is actief in Waregem. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten. Wij zijn te bereiken via natuur.waregem@gmail.com

Social media is ons niet vreemd. Reeds geruime tijd zijn we aanwezig met een "groene" pagina op facebook. We voelen er ons thuis als een kikker in de poel.

Leuke natuurweetjes, aankondigingen van natuurexcursies, foto's van onze activiteiten, last minute-nieuws, een kijk achter de schermen, hier kom je alles te weten over het reilen en zeilen van Natuurpunt Waregem.

Bezoek onze Facebookpagina

Klimop

Klimop is het regionaal tijdschrift waar niet alleen wij, maar ook de vele andere natuurverenigingen van Zuid-West-Vlaanderen in publiceren. Dit tijdschrift krijgen onze leden bovenop de nationale tijdschriften van Natuurpunt.

Ons regionaal tijdschrift

Vlotte en scherpe artikels gecombineerd met schitterende foto’s, informatie en duiding over natuur, milieu, klimaat en energie, trage wegen, ruimtelijke ordening, verenigingsnieuws, een uitgebreide natuur.kalender en uitgelichte activiteiten die het bruisend verenigingsleven weerspiegelen en staan garant voor uren natuurplezier.

Klimop is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een kwaliteitsmagazine met 56 kleurenpagina’s en wordt vier keer per jaar verstuurd naar al wie lid is van een aangesloten Natuurpuntafdeling én de beleidsmakers uit onze regio. Natuurpuntleden van buiten de regio kunnen zich bij hans@natuurkoepel.beinschrijven voor een bijkomend abonnement.

Bekijk hier de laatste edities van Klimop.

Adverteren in klimop? Via Klimop vinden tal van adverteerders hun weg naar een 5200-tal gezinnen met een uitgesproken interesse voor natuur en milieu. Onze adverteerders geven hen een duidelijk signaal dat ook zij de natuur in onze regio een warm hart toe dragen en dit ook wensen uit te dragen. Wil je ook de inspanningen van je bedrijf in de verf zetten?

Hier vind je meer informatie over adverteren in Klimop en het bestelformulier.