Natuurpunt foto

Nationale activiteiten • Agenda 2014

Tot 19 oktober • Week van het bos • Op verschillende locaties
Dit jaar staat de Week van het Bos volledig in het teken van De Groote Oorlog. Op vele plekken drukte de Groote Oorlog een blijvende stempel op het landschap.

22 september tot 24 oktober • Begluur de Natuur • Mechelen
Voor Begluur de Natuur heeft Technopolis® de meest adembenemende beelden uit de ongerepte natuur verzameld. Bekijk de inzendingen van de wedstrijd ‘European wildlife photographer 2014’ in Technopolis Mechelen. Alle Natuurpuntleden krijgen €3,5 korting en betalen €12,5 euro voor een toegangsticket tot Technopolis én de fototentoonstelling. De korting geldt voor max. 2 volwassenen per gezin. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de toegangsprijs €12,5 euro.

Tot 29 november • Klimaattentoonstelling 'Over Klimaatkanaries en Hittestress' • Gent
Kom naar deze boeiende fototentoonstelling die het klimaatthema bekijkt vanuit de effecten op de natuur, zowel bij ons als in de rest van de wereld.

30 oktober tot 2 november • Countryside • Gent
Countryside is aan haar 20ste editie toe en die porseleinen verjaardag wordt in stijl gevierd met het thema porselein. Verder komen er talloze sterrenchefs langs en kan je deelnemen aan leuke workshops.

31 oktober tot 11 november • Boekenbeurs • Antwerpen
De 78ste Boekenbeurs vindt plaats in Antwerp Expo en besteedt dit jaar speciale aandacht aan strips.

8 & 9 november • Ecobouwersweekend in Klimaatloods Gent
Kom onze nieuwe loods bekijken tijdens het Ecobouwersweekend op 8 en 9 november van 10 tot 18u.