Natuurpunt foto

Nationale activiteiten • Agenda 2014

12 & 13 & 14 september • PassiveHouse
De bouw van jouw droomwoning begint op de PassiveHouse Beurs!
Een (ver)bouwproject neemt er plots wel heel concrete vorm aan: van het ontwerp, de berekening, de keuze van de materialen en technieken, tot de uitvoering toe. En dat met minimale energiekost voor maximaal wooncomfort.
14 september • NATUUR EN ERFGOEDDAG IN DE ABDIJ VAN HET PARK • Leuven
Kom proeven van 900 jaar geschiedenis, op smaak gebracht met een flinke dosis natuur. van 7u30 tot 17u - Sint-Janspoort Abdij van het Park, Geldenaaksebaan, Leuven
21 september • Gagelhappening • Oud-Turnhout
Vandaag ben je met je hele gezin welkom in Landschap De Liereman. Ga mee op Moeraswandeling op zoek naar de gagel, het ultieme ingrediënt van het fameuze Gageleer bier of ontdek het kriebelend gespuis tijden de Vieze Beestjeswandeling.
21 september • Biolicious • Gent
Ben jij zot van bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten? Dan is Biolicious voor jou dé place to be. Alle leden van Natuurpunt krijgen €2 korting hun toegangsticket. Zondag 21 september, van 10u tot 17u in ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2, Citadelpark
28 september • NATUURPUNT KORTESSEM BESTAAT 25 JAAR • Kortessem
Ga mee op dauwwandeling, of kom vanaf 14u een kijkje nemen in Zammelenop onze feestnamiddag met een natuurmarkt, wandelingen… Van 14u tot 17u - Sint-Amandusstraat, Kortessem
28 september • CHAP'EAU • Lichtaart
Hoedje af voor de Kleine Nete, de schoonste waterloop van Vlaanderen! Kom mee wandelen, fietsen, kajakken of mountainbiken en schuif daarna aan voor een lekkere BBQ! Vanaf 9u30 - Ark van Noë, Arkstraat 6, Lichtaart (Kasterlee)
Schrijf je in via www.chap-eau.be
22 september tot 24 oktober • Begluur de Natuur • Mechelen
Voor Begluur de Natuur heeft Technopolis® de meest adembenemende beelden uit de ongerepte natuur verzameld. Bekijk de inzendingen van de wedstrijd ‘European wildlife photographer 2014’ in Technopolis Mechelen. Alle Natuurpuntleden krijgen €3,5 korting en betalen €12,5 euro voor een toegangsticket tot Technopolis én de fototentoonstelling. De korting geldt voor max. 2 volwassenen per gezin. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de toegangsprijs €12,5 euro.