Natuurpunt foto

Nationale activiteiten • Agenda 2014

28 september • NATUURPUNT KORTESSEM BESTAAT 25 JAAR • Kortessem
Ga mee op dauwwandeling, of kom vanaf 14u een kijkje nemen in Zammelenop onze feestnamiddag met een natuurmarkt, wandelingen… Van 14u tot 17u - Sint-Amandusstraat, Kortessem
28 september • CHAP'EAU • Lichtaart
Hoedje af voor de Kleine Nete, de schoonste waterloop van Vlaanderen! Kom mee wandelen, fietsen, kajakken of mountainbiken en schuif daarna aan voor een lekkere BBQ! Vanaf 9u30 - Ark van Noë, Arkstraat 6, Lichtaart (Kasterlee)
Schrijf je in via www.chap-eau.be
22 september tot 24 oktober • Begluur de Natuur • Mechelen
Voor Begluur de Natuur heeft Technopolis® de meest adembenemende beelden uit de ongerepte natuur verzameld. Bekijk de inzendingen van de wedstrijd ‘European wildlife photographer 2014’ in Technopolis Mechelen. Alle Natuurpuntleden krijgen €3,5 korting en betalen €12,5 euro voor een toegangsticket tot Technopolis én de fototentoonstelling. De korting geldt voor max. 2 volwassenen per gezin. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de toegangsprijs €12,5 euro.

30 oktober tot 2 november • Countryside • Gent
Countryside is aan haar 20ste editie toe en die porseleinen verjaardag wordt in stijl gevierd met het thema porselein. Verder komen er talloze sterrenchefs langs en kan je deelnemen aan leuke workshops.