Natuurpunt foto

Nationale activiteiten • Agenda 2014

22 september tot 24 oktober • Begluur de Natuur • Mechelen
Voor Begluur de Natuur heeft Technopolis® de meest adembenemende beelden uit de ongerepte natuur verzameld. Bekijk de inzendingen van de wedstrijd ‘European wildlife photographer 2014’ in Technopolis Mechelen. Alle Natuurpuntleden krijgen €3,5 korting en betalen €12,5 euro voor een toegangsticket tot Technopolis én de fototentoonstelling. De korting geldt voor max. 2 volwassenen per gezin. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de toegangsprijs €12,5 euro.

Tot 29 november • Klimaattentoonstelling 'Over Klimaatkanaries en Hittestress' • Gent
Kom naar deze boeiende fototentoonstelling die het klimaatthema bekijkt vanuit de effecten op de natuur, zowel bij ons als in de rest van de wereld.

30 oktober tot 2 november • Countryside • Gent
Countryside is aan haar 20ste editie toe en die porseleinen verjaardag wordt in stijl gevierd met het thema porselein. Verder komen er talloze sterrenchefs langs en kan je deelnemen aan leuke workshops.

31 oktober tot 11 november • Boekenbeurs • Antwerpen
De 78ste Boekenbeurs vindt plaats in Antwerp Expo en besteedt dit jaar speciale aandacht aan strips.

8 & 9 november • Ecobouwersweekend in Klimaatloods Gent
Kom onze nieuwe loods bekijken tijdens het Ecobouwersweekend op 8 en 9 november van 10 tot 18u.

8 november • Herpetologische studiedag Hyla • Berchem

15 & 16 november • Dag van de Natuur
Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur op 15 en 16 november nemen we de natuur grondig onder handen. Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur een grote stap vooruit te helpen? Stroop je mouwen en ga aan de slag.

22 november • Contactdag Steenuilenwerkgroep • Herzele

23 november • Veiling Art Barrel • Middelkerke