Natuurpunt foto

Bezoekerscentra

Wat kan ik doen?

Wil je meewerken aan natuur voor iedereen? Word vrijwilliger! Elke helpende hand is welkom!

Natuurwandeling

Maak de mooiste natuurwandeling!
Welkom in de bezoekerscentra van Natuurpunt: het startpunt van boeiende natuuractiviteiten! Hier kan je terecht voor een wandelexcursie of gezinsactiviteit, tentoonstellingen over de dieren en planten van het gebied. Met de uitgezette fiets- en wandelroutes kan je de omgeving optimaal ontdekken. Voor kinderen zijn er leuke activiteitenmiddagen. Ook voor groepen, zoals scholen en verenigingen, staan de deuren open. In de winkel vind je van alles wat van pas komt in de natuur. Van vogelgids tot wandelkaarten. Natuurlijk met de speciale ledenkorting!

Op onderstaand kaartje vind je al onze bezoekerscentra. Klik op de balonnetjes voor meer info.

Bezoekerscentra Natuurpunt weergeven op een grotere kaart