Natuurpunt foto

Doe mee

   

Lid worden

Toon je engagement en word, net als 90.000 andere gezinnen, lid van Natuurpunt! Je ontvangt een mooi welkomstgeschenk en geniet van allerlei voordelen.

Lidmaatschap vernieuwen

Is je lidmaatschap verlopen? Blijf Natuurpunt steunen om de natuur te beschermen.
 

Cadeaulidmaatschap

Geef je familie en vrienden een stukje natuur cadeau! Verras hen met een geschenklidmaatschap van Natuurpunt.
lidmaatschap cadeau

Vrijwilligerswerk

Steek je graag je handen uit je mouwen in een stukje natuur? Gids je graag wandelingen en zoek je een publiek? Of wil je andere talenten inzetten voor de natuur.

Giften

Via giften kunnen we meer natuur aankopen om ze te beschermen. Voor een gift vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest en geniet je van belastingvermindering.

Legaten en testamenten

Maak het verschil voor de natuur, ook als je er niet meer bent.
 

Voor kinderen

Om je kids ook tijdens een druilerig weekend of een lange vakantie massa's natuurpret te laten beleven, laat je hen gewoon los in het kinderhoekje! Kleurplaten à gogo, rebussen en leuke knutsel ideetjes waar ze uren zoet mee zijn!
sxc.com

Doe mee met je school!

Ook met jouw klas kan je heel wat doen voor onze natuur. Zo kan je een schooltuin aanplanten, speciale lespakketten over vlinders, natuur, weer en klimaat aanvragen en veel meer!

Tel mee!

Een goede kennis van de verspreiding van het leven rondom ons is van groot belang voor het beter begrijpen en beschermen van de natuur. Gegevens over verspreiding en talrijkheid van soorten vormen de belangrijkste bron van informatie voor het natuurbehoud. Ook jij kan hier actief aan meewerken.