Natuurpunt foto

Wild Van Dieren

Staf Coppens - Wild Van Dieren - Credits: VTM

Staf Coppens en Natuurpunt zijn wild van dieren… De komende zaterdagavonden stort Staf zich bij VTM in een verrassend, spannend en avontuurlijk verhaal. Een team van vijf jonge, gepassioneerde dierenexperten, met elk hun specialiteit, staat hem bij. Samen zoeken en vinden ze de wildste dierenverhalen op het land, in de zee en in de lucht.

In dat team vinden we ook Joeri Cortens van Natuurpunt terug. Joeri is de zoogdierenexpert. Hij hangt cameravallen, weet hoe je dieren kan lokken en leest sporen als een volbloed Indiaan. Bij zijn dierenavonturen gebruikt hij de modernste technieken. Als Joeri vertelt, dan straalt de passie van hem af. Zijn enthousiasme deelt hij ook met Natuurpunt, waar hij al jaren werkt als educatie-expert. In het Wild van Dierenteam zijn zoogdieren en natuurbehoud zijn specialisatie.

Joeri heeft trouwens zelf goede redenen om deel uit te maken van het team van Staf. Hij is ervan overtuigd dat niemand in België ooit 20% van alle soorten heeft gezien. Dus die missie maakt het alleen maar uitdagender voor hem.

Help de dieren de winter door samen met Joeri!

Het nieuwe seizoen van Wild van Dieren start met de winter voor de deur. Het meest barre seizoen, ook voor de dieren. Daarom geeft Joeri ook wekelijks een tip hoe jij de dieren een handje kan helpen.Zet Joeri’s tip om in de praktijk en maak kans op een unieke Wild van Dieren-prijs.

Bekijk ook de vorige tips:


‘Wild van Dieren’ in de gebieden van Natuurpunt

Voor dit nieuwe programma werken de makers van Wild van Dieren intensief samen met Natuurpunt en Agentschap voor Natuur en Bos (ANB). Hun constructieve bijdrage en ondersteuning laten zich al van bij de opstart van het programma op verschillende manieren gelden.

Zo kunnen de filmploegen en het Wild van Dierenteam aan de slag in de mooiste natuurgebieden die zij beheren. Daarnaast zorgen beide instanties voor de nodige inhoudelijke ondersteuning, die van onschatbare waarde is gebleken en getuigt van respect voor dier en natuur. Dat de makers van Wild van Dieren veel ervaring hebben op het vlak van dierentelevisie maakt een samenwerking gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen vanzelfsprekend.

Credits: VTM
Wild Van Dieren
13 afl vanaf 23 november 2013 • zaterdag • 19.45 bij VTM

Website: vtm.be/wildvandieren
Facebook: facebook.com/wildvandieren
Twitter: #wildvandieren
Sleutelwoorden: wild van dieren, vtm