Natuurpunt foto

Medewerkers

Wat kan ik doen?

Ben je medewerker van Natuurpunt? Log in op de medewerkerssite!
Natuurpunt is een vrijwilligersvereniging. De vrijwilligers vormen het kloppende hart en zijn dagelijks in de weer in, met of voor de natuur. Een engagement als vrijwilliger bij Natuurpunt kan klein of groot zijn. Je kan een functie opnemen als bestuurslid, maar ook losse medewerkers zijn meer dan welkom.

Vrijwilligers

Je kan zelf ook meewerken als vrijwilliger. In een afdeling of kern, een beheerteam, een werkgroep, een onthaalteam,... Voor ieder is er wat wils. Wil je graag meewerken, neem dan contact op met de plaatselijke afdeling of neem eens een kijkje in onze vrijwilligersrubriek.

Medewerkers

Ben je al medewerker, dan kan je terecht op de medewerkerswebsite. Hier verzamelen we alle informatie die je als vrijwilliger nodig hebt en die niet op de gewone website terug te vinden is.
Om toegang te krijgen, moet je je eerst registreren. Vergeet zeker niet je lidnummer te vermelden om de automatische identificatie goed te laten verlopen!