Natuurpunt foto

Onze partners

Wat kan ik doen?


4x per jaar brengen we je op de hoogte over onze partners. Schrijf je in voor de Partner.flits
Natuurpunt zoekt samenwerking met partners die het natuurbehoud in Vlaanderen willen vooruit helpen. Daarbij kiezen we bij voorkeur voor een structurele samenwerking, liefst op langere termijn.


Onze partners

Wie zijn onze partners en wat doen ze? In alle sectoren en domeinen heeft Natuurpunt een commerciële partner. Sommigen verkopen natuurvriendelijke producten, anderen sponsorren onze publicaties, ... maar allen dragen ze de natuur een warm hart toe. Maak kennis met onze partners.

Jouw voordeel

Lid zijn van Natuurpunt heeft tal van voordelen en draagt jouw steentje bij voor de natuur in Vlaanderen. Samen met meer dan 80.000 gezinnen in Vlaanderen geef je zo een duidelijk signaal dat ook jij natuur belangrijk vindt. Bovendien geniet je ook nog van tal van voordelen, ontdek ze hier allemaal! Ontdek je ledenvoordeel bij onze partners.

Word ook partner

Natuurpunt gaat samenwerkingen aan met partners die het natuurbehoud in Vlaanderen vooruit willen helpen. Daarbij kiezen we bij voorkeur voor een structurele samenwerking, liefst op langere termijn. Maar ook eenmalige of kortlopende acties zijn mogelijk. Ontdek er alles over en contacteer ons. Word ook partner van Natuurpunt!

Bedrijfsdagen en teambuilding in de natuur

Teambuilding en bedrijfsuitjes hoeven niet altijd binnen door te gaan. steek samen met je collega's de handen uit de mouwen en geniet van de buitenlucht terwijl jullie de natuur een handje helpen. Jullie beleven ongetwijfeld een onvergetelijke dag en worden er als team sterker van.  Beleef een bedrijfsdag in de natuur

Geef de natuur (een) cadeau

Uw bedrijf bestaat 25 jaar en dat wenst u te vieren? Uw medewerkers worden voor hun jarenlange inzet beloont met een mooi geschenk?  Met het eindejaar bezorgt u graag uw klanten een goed gevoel? Voor elke gelegenheid heeft Natuurpunt een feestelijk cadeau waar U iemand mee gelukkig maakt. Bovendien steunt u er ook nog eens de natuur mee. Bekijk hier het ruime aanbod. 
 

Contact