Jobs

Wil je graag meewerken aan de uitbouw van natuurgebieden en bosuitbreiding, met inzicht in de natuurwaarden en potenties voor natuurontwikkeling? Bekijk hier de volledige vacature.
  • Mechelen
  • patrimonium
  • bosuitbreiding
  • Voltijds
Spreekt het beheer van de natuurgebieden en het uitvoeren van de beheerplannen met landbouw- en natuurbeheermachines jou aan? Bekijk dan deze vacature.
  • Terrein
  • Genk
  • natuurbeheer
  • landbouwmachines
Er is een plek vrij in ons 9-koppig team. Naast de financieel directeur en diensthoofd financiën, heb je 7 ervaren collega’s naast jou die ontzettend veel kennis van zaken hebben. Door een interne doorstroming zijn we voor onze grootste VZW, de vzw Beheer op zoek naar een accountant.
  • Mechelen
  • Boekhouding
Natuur.koepel vzw zoekt voor spoedige indiensttreding: Een coördinator voor de verenigingswerking van Natuur.koepel vzw in Zuid-West-Vlaanderen. Natuur.koepel vzw is de koepelorganisatie van de lokale afdelingen en thematische werkgroepen van Natuurpunt, Velt en JNM in Zuid-West-Vlaanderen en vertegenwoordigt meer dan 5800 gezinnen (www.natuurkoepel.be).
Wil je mee bouwen aan een groenere leefomgeving? Wil je je graag professioneel engageren in de grootste natuurvereniging van Vlaanderen? Heb je interesse in het plannen, organiseren, coördineren en opvolgen van de werking van de dienst beleid? Lees er meer over in onze vacature.
  • Onbepaalde duur
Wil je mee bouwen aan een groenere leefomgeving? Wil je je graag professioneel engageren in de grootste natuurvereniging van Vlaanderen? En zit plannen en organiseren in jouw genen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.
  • regio Antwerpen
  • Ekeren
  • Beheeruitvoering
  • Terreinbeheer
Over heel Vlaanderen zijn we regelmatig we op zoek naar tijdelijke technische natuurarbeiders. Kom je in aanmerking voor bovenstaand profiel, nemen we je op in onze pool. Zodra er dan een tijdelijke job in de natuur vrijkomt die bij je past, laten we je iets weten.
  • Bepaalde duur
  • Terrein