• Mechelen
Natuurpunt CVN zoekt vrijwillige lesgevers voor de versterking van het educatieve aanbod.
  • Educatie
  • lesgever
Wij zoeken vrijwilligers voor het onthaal van bezoekers, de cafetaria, natuurbeheer, educatieve activiteiten en begeleide wandelingen
  • Kinderen
Wil je jouw video portfolio uitbreiden én tegelijk bijdragen aan de bescherming van natuur en biodiversiteit in Vlaanderen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
  • Video
Draag als vrijwilliger je steentje bij aan de Vlaamse natuur. Als vrijwilliger kom je terecht in een warme vereniging waar je werk hard gewaardeerd wordt. Word actief bij je lokale Natuurpuntafdeling en help bij het onderhoud van een natuurgebied in jouw buurt.
  • Activiteiten
  • Bestuur
  • Antwerpen
  • Oost-Vlaanderen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
Natuurpunt cvn vzw zoekt voor de bushcraft vorming ‘Jaaropleiding Living by nature 2020’ een vrijwilliger die de opgedane vaardigheden en kennis verder wil uitdragen binnen Natuurpunt.
  • Opleiding
  • Bushcraft