Bezoekerscentrum Landschap De Liereman - Oud-Turnhout

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman

Het bezoekerscentrum is gelegen aan de rand van het meer dan duizend hectare groot Landschap De Liereman. Van hieruit kan je wandelingen maken in het natuurgebied. Het bezoekerscentrum ligt ook vlak bij het fietsknooppuntennetwerk.

Update 11/08/2022: Code ROOD - Landschap De Liereman afgesloten

We zitten in een heel brandgevaarlijke periode door de aanhoudende droogte. Code ROOD werd afgekondigd door het Agentschap Natuur en Bos van de Vlaamse Gemeenschap. Dit is de allerhoogste waarschuwingsfase. Om veiligheidsredenen wordt de toegang tot natuur- en bosgebieden afgeraden. Gemeente Oud-Turnhout sluit daarom Landschap De Liereman af. Het natuurgebied op grondgebied van Oud-Turnhout is niet toegankelijk. In Arendonk is wandelen wel mogelijk, uiteraard mits extra waakzaamheid. Het bezoekerscentrum blijft geopend.
Volg actuele toestand via www.natuurenbos.be/waarschuwingen en op de Facebookpagina van de gemeente Oud-Turnhout.

Welkom in ons natuur.café

Nood aan iets lekkers na een wandeling in ons natuurgebied? Geniet op ons terras of in ons natuur.café van een kop koffie of thee, een warme chocomelk, een fris drankje of een heerlijk bio-ijsje van ijshoeve Uijlenborch. Voor elk wat wils!

Ontdek ons winkeltje

Op zoek naar een origineel cadeau voor vrienden of familie? In het bezoekerscentrum vind je een winkeltje met lekkere streekproducten zoals Lieremanhoning, een uitgebreid assortiment (natuur)boeken, vogelvoer, voedersystemen en veel meer. Ook voor kinderen zijn er leuke producten. Bovendien steun je met elke aankoop het natuurgebied.

Blijf op de hoogte

Wil je graag weten wat er leeft in en rond het bezoekerscentrum? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Volg het weer op de voet

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP