Bezoekerscentrum Landschap De Liereman - Oud-Turnhout

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman

Het bezoekerscentrum is gelegen aan de rand van het meer dan duizend hectare groot Landschap De Liereman. Van hieruit kan je wandelingen maken in het natuurgebied. Het bezoekerscentrum ligt ook vlak bij het fietsknooppuntennetwerk.

Welkom in ons natuur.café

Nood aan iets lekkers voor of na een wandeling in ons natuurgebied? Geniet op ons terras of in ons natuur.café van verse soep, warm appelgebak, een kop koffie of thee, een warme chocomelk, een fris drankje of een heerlijk bio-ijsje van ijshoeve Uijlenborch. Op weekdagen (en zaterdag) bieden we ook snacks aan zoals een croque of groententaart met gemengd slaatje. Voor elk wat wils!

Ontdek ons winkeltje

Op zoek naar een origineel cadeau voor vrienden of familie? In het bezoekerscentrum vind je een winkeltje met lekkere streekproducten zoals Lieremanhoning, een uitgebreid assortiment (natuur)boeken, vogelvoer, voedersystemen en veel meer. Ook voor kinderen zijn er leuke producten. Bovendien steun je met elke aankoop het natuurgebied.

Toekomstplannen Landschap De Liereman

De volgende jaren gaan er werken door in Landschap De Liereman. We richten ons op het beschermen en uitbreiden van de zeldzame natuur in het gebied door middel van natuurinrichting en een nieuw natuurbeheerplan. Inzetten op natte en klimaatrobuuste natuur is één van de pijlers. Meer weten over onze toekomstplannen? Surf dan naar https://tinyurl.com/ToekomstLandschapDeLiereman.

Blijf op de hoogte

Wil je graag weten wat er leeft in en rond het bezoekerscentrum? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP