Plan je bezoek

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman

Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
014-42 99 66
bc.landschapdeliereman@natuurpunt.be

Winkeltje

In het bezoekerscentrum vind je naast een cafetaria met aangenaam terras een winkeltje met lekkere streekproducten zoals Lieremanhoning, een uitgebreid assortiment aan (natuur)boeken, vogelvoer, voedersystemen en veel meer. Ook voor kinderen zijn er leuke producten. Met je aankoop help je het leefgebied van kwetsbare soorten in stand te houden.

Openingsuren

Maandag tot zaterdag van 10.00-17.00 uur
Op zondag en feestdagen van 11.00-18.00 uur*
*met Kerstmis gesloten

Bereikbaarheid

  • Met de fiets: vind je ons tussen knooppunt 61 en 62 van Fietskaart 1 van het Fietsknooppuntennetwerk Antwerpse Kempen. Het bezoekerscentrum is erkend als fietsvriendelijk. Zo vind je er een fietsherstelkoffer en een uitgebreide EHBO-koffer die op eenvoudig verzoek gebruikt kan worden.
  • Met de trein: je kan aan het station van Turnhout een Blue-bike huren. Van daar is het nog 25 minuten fietsen naar het bezoekerscentrum. Er is aan het station ook een busdienst (470 Turnhout-Mol) naar het centrum van Oud-Turnhout. Vanaf de bushalte is het nog 2 km stappen tot aan het bezoekerscentrum.
  • Met de wagen: volg de bruine borden “natuurreservaat De Liereman” of de witte borden “Bezoekerscentrum” vanuit het centrum van Oud-Turnhout. De parking bevindt zich langs de Schuurhovenberg tussen het recyclagepark en het PVT De Liereman. Volg vanaf de parking de bewegwijzering naar het bezoekerscentrum (300 m). Klik hier voor de route via Google maps.

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP