Plan je bezoek

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman

Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
014-42 99 66
bc.landschapdeliereman@natuurpunt.be

Winkeltje

In het bezoekerscentrum vind je een winkeltje met lekkere streekproducten zoals Lieremanhoning, een uitgebreid assortiment aan (natuur)boeken, vogelvoer, voedersystemen en veel meer. Ook voor kinderen zijn er leuke producten. Met je aankoop help je het leefgebied van kwetsbare soorten in stand te houden.

Openingsuren

Het bezoekerscentrum en het winkeltje zijn alle dagen open van 13 tot 17 uur en op zondag van 11 tot 18 uur. Het bezoekerscentrum beschikt over een cafetaria met een aangenaam terras.

Bereikbaarheid

  • Met de wagen: volg de bruine borden “natuurreservaat De Liereman” of de witte borden “Bezoekerscentrum” vanuit het centrum van Oud-Turnhout. De parking bevindt zich langs de Schuurhovenberg tussen het recyclagepark en het PVT De Liereman. Volg vanaf de parking de bewegwijzering naar het bezoekerscentrum (300 m). Klik hier voor de route via Google maps.
  • Met de fiets: vind je ons tussen knooppunt 61 en 62 van Fietskaart 1 van het Fietsknooppuntennetwerk Antwerpse Kempen. H.et bezoekerscentrum is erkend als fietsvriendelijk. Zo vind je er een fietsherstelkoffer en een uitgebreide EHBO-koffer die op eenvoudig verzoek kan gebruikt worden.
  • Met de trein: Je kan aan het station van Turnhout een fiets huren. Er is een busdienst naar het centrum van Oud-Turnhout. Vandaar is het nog 2 km stappen tot aan het bezoekerscentrum.

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP