Landschap De Liereman zoekt vrijwilligers!

Wil je je vrije tijd nuttig besteden? Wil je iets betekenen voor de natuur in je buurt? Word dan vrijwilliger bij Landschap De Liereman, en maak mee het verschil. Momenteel zijn we op zoek naar enthousiaste helpers om ons natuurcafé en winkeltje draaiende te houden, op maandagnamiddag (in september) en op vrijdagnamiddag (heel het jaar door). Past dit niet? Ook op andere momenten kunnen we je hulp goed gebruiken.

Wie zoeken we?

Ben je sociaal en (klant)vriendelijk? Zie je jezelf al een frisse Gageleer tappen? Wil je de uitdaging met een vol dienblad aangaan? Kan je werken met de kassa of wil je dit leren? Dan hebben we JOU nodig! Er is werk voor ieders smaak en tempo.

Wat zit erin voor jou?

Je leert een hoop nieuwe mensen kennen, je kaakspieren doen pijn van het lachen én je zet je in voor de natuur. Bovendien bedanken we je jaarlijks voor je inzet tijdens enkele exclusieve vrijwilligersactiviteiten. Zin om deel uit te maken van onze toffe ploeg? Aarzel niet en neem contact op met bc.deliereman@natuurpunt.be. We nemen graag de tijd om je te laten kennismaken met de mogelijkheden. Tot snel!

Ingrid weet waarom!

Word vrijwilliger bij Landschap De Liereman!