Jurgen Cornelissen

Word peter van onze kuddes

Konikpaarden, Shetlandpony’s, schapen en Gallowayrunderen geven mee vorm aan het landschap. Langs de uitgestippelde wandelroutes in het gebied kan je één of meerdere van deze kuddes tegenkomen.

Door peter te worden van onze kuddes steun je het begrazingsproject in het Landschap De Liereman.  Met jouw steun kunnen we de volgende jaren het aantal grazers en begraasde percelen  uitbreiden. Via een nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden over het wel en wee van de kuddes. Afhankelijk van het gesteunde bedrag zijn er nog andere leuke voordelen aan verbonden.

KABo!-peterschap

Jongeren tot 12 jaar die peter worden krijgen er nog wat bovenop: Samen met andere KABo!-peters word je uitgenodigd op een leuke verrassingsnamiddag! Iedere KABo!-peter krijgt een mooie houten peterschapsmedaille. Alle KABo!-peters worden opgenomen in de ‘Field of Fame’ in de kinderhoek. Twee keer per jaar ontvang je digitaal een speelse nieuwsbrief over de grazers en over leuke kinder-activiteiten in het Landschap De Liereman. Als KABo!-peter krijg je ook korting bij deelname aan een aantal KABo!- activiteiten.

Landschap zkt. vrijwilligers

In en rond het bezoekerscentrum en natuurgebied Landschap De Liereman zijn een heleboel vrijwilligers actief. Werk je graag mee in de cafetaria of liever op het veld? Heb je zin om (kinder)activiteiten te begeleiden of help je graag mee met het zaalverhuur? Neem contact op via bc.deliereman@natuurpunt.be of spring binnen in het bezoekerscentrum. We nemen graag de tijd om je kennis te laten maken met de mogelijkheden.