teambuilding

Teambuilding

Op zoek naar een leuke teambuilding? Wat dacht je van een dag midden in de natuur? Landschap De Liereman biedt meerdere teambuildingsformules aan.

Teambuilding (halve dag): 50 euro per persoon

  • Verwelkoming met koffie of thee en cake
  • Activiteit naar keuze (zie teambuilding activiteiten)
  • Lunch: broodjesmaaltijd

Teambuilding (hele dag): 80 euro per persoon

  • Verwelkoming met koffie of thee en cake
  • Activiteit naar keuze (zie teambuilding activiteiten)
  • Lunch: broodjesmaaltijd
  • Activiteit naar keuze (zie teambuilding activiteiten)
  • Afsluiting met drankje naar keuze uit ons assortiment

Ontdek onze teambuilding activiteiten

Hieronder een overzicht van onze activiteiten. Elke activiteit duurt twee uur. Starten doen we aan het bezoekerscentrum, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout. Iets anders in gedachten? We werken graag een aanbod uit op maat.

Hakken en kappen

Tijdens deze teambuildingactiviteit kunnen deelnemers zich uitleven in de natuur. Ze krijgen materiaal ter beschikking om zelf aan heidebeheer te doen. Daarbij worden ze begeleid door een gids die uitlegt waarom het belangrijk is om de historische heide in stand te houden. 
De deelnemers zien meteen resultaat van hun werk en keren terug naar huis met het voldane gevoel iets wezenlijks te hebben bijgedragen aan het natuurbehoud in Landschap De Liereman. Plus: iedereen ziet zijn baas wel eens graag zweten, toch?

Proevertjeswandeling

Tijdens deze wandeling maken deelnemers letterlijk kennis met de smaken van Landschap De Liereman. Samen met een gids proeven ze onderweg van eetbare planten in ons gebied. Zonder dat ze er erg in hebben leren ze bovendien bij over de lokale natuur. Er is ook aandacht voor de typische gagel in het gebied, die gebruikt wordt om Gageleer te brouwen.

Cultuurhistorische wandeling

De gids neemt alle deelnemers mee voor een gevarieerde wandeling door Landschap De Liereman. Zowel natuur als erfgoed komen op een luchtige manier aan bod. Van droge heide op landduinen tot venige depressies met gagel, van eikenberkenbos met pluimstaarten tot kletsnatte broekbossen met knuppelpaden, van kleinschalig landschap met onkruidakkertjes tot uitgestrekt rietmoeras met uitkijktorens. De deelnemers ontdekken een veelheid aan biotopen die je nergens anders op één wandeling tegenkomt.

Grote grazerswandeling

Grote zoogdieren in een natuurlijk landschap, altijd mooi om te zien! In ons gebied lopen onder meer koninkpaarden en shetlandpony's rond. Zij zorgen voor de begrazing van het natuurgebied. Maak kennis met onze harige topbeheerders en leer ondertussen bij over het begrazingsproject.

Contacteer ons via bc.landschapdeliereman@natuurpunt.be. We werken graag een aanbod uit op maat van jouw organisatie.

Meer teambuilding? Bekijk het hele aanbod van Natuurpunt hier

TOP