Teambuilding

Landschap De Liereman biedt meerdere teambuildingformules aan. Elke activiteit duurt twee uur. Starten doen we aan het Bezoekerscentrum, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout.

1. Hakken en kappen

Tijdens deze teambuildingactiviteit kunnen deelnemers zich uitleven in de natuur. Ze krijgen materiaal ter beschikking om zelf aan heidebeheer te doen. Daarbij worden ze begeleid door een gids die uitlegt waarom het belangrijk is om de historische heide in stand te houden. 
De deelnemers zien meteen resultaat van hun werk en keren naar huis terug met het voldane gevoel iets wezenlijks te hebben bijgedragen aan het natuurbehoud in Landschap De Liereman. 
Plus: iedereen ziet zijn baas wel eens graag zweten, toch?

Prijs: 100 euro per groep van maximaal 25 personen. Meerdere groepen inschrijven is mogelijk.

2. Proevertjeswandeling

Tijdens deze wandeling maken deelnemers letterlijk kennis met de smaken van Landschap De Liereman. Samen met een gids proeven ze onderweg van eetbare planten in ons gebied. Zonder dat ze er erg in hebben leren ze bovendien bij over de lokale natuur. Er is ook aandacht voor de voor ons gebied zo typische gagel, die gebruikt wordt om Gageleer te brouwen.Prijs: 60 euro per groep van maximaal 25 personen + 5 euro per deelnemer. Meerdere groepen inschrijven is mogelijk.

3. Cultuurhistorische wandeling

De gids neemt alle deelnemers mee voor een gevarieerde wandeling door Landschap De Liereman. Zowel natuur als erfgoed komen op een luchtige manier aan bod.

Van droge heide op landduinen tot venige depressies met gagel, van eikenberkenbos met pluimstaarten tot kletsnatte broekbossen met knuppelpaden, van kleinschalig landschap met onkruidakkertjes tot uitgestrekt rietmoeras met uitkijktorens. De deelnemers ontdekken een veelheid aan biotopen die je nergens anders op één wandeling tegenkomt.

Prijs: 60 euro per groep van maximaal 25 personen. Meerdere groepen inschrijven is mogelijk

4. Grote grazerswandeling

Grote zoogdieren in een natuurlijk landschap, altijd mooi om te zien! In ons gebied lopen onder meer koninkpaarden en shetlanders rond. Zij zorgen voor de begrazing van de heide. Maak kennis met onze harige topbeheerders en leer ondertussen bij over het begrazingsproject.

Prijs: 100 euro per groep van maximaal 25 personen. Meerdere groepen inschrijven is mogelijk.

Bel of mail ons gerust voor meer info. We werken graag een aanbod uit op maat van jouw organisatie.

 Meer teambuilding? Bekijk het hele aanbod van Natuurpunt hier

TOP