Jurgen Cornelissen

Word peter van onze dieren

In Landschap De Liereman zijn verschillende kuddes koninkpaarden, shetlandpony’s, galloways en schapen actief. Ze spelen een belangrijke rol in het onderhoud van ons natuurgebied. Naast hooilandbeheer wordt ook begrazing ingezet als beheertechniek. Zo geven de grazers elk op hun eigen manier mee vorm aan ons natuurgebied. Door peter of meter te worden van onze kuddes steun je het begrazingsproject. Met jouw steun verzorgen we de dieren en kunnen we de volgende jaren het aantal grazers en begraasde percelen uitbreiden.

Kies je formule

Er zijn nog dieren peter- of meterloos. Het zou onze kuddes enorm veel plezier doen als ze op jouw steun kunnen rekenen. Hieronder een overzicht van onze formules:

Zilveren peterschap

Prijs: 50 euro per jaar voor het hele gezin (met fiscaal attest)
Cadeaubox: 30 euro per jaar voor het hele gezin (zonder fiscaal attest).

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Je ontvangt een jaar lang geregeld korte Whatsappberichten over onze kuddes. We houden je op de hoogte van waar je hen tijdens het wandelen kan spotten en hoe het met hen gaat.
  • Een keer per jaar ontvang je een uitgebreide nieuwsbrief met een veelzijdige update over de dieren. Zijn er dieren verzorgd door een dierenarts, zijn er nieuwe veulentjes op komst enzovoort. Je hoort het allemaal als eerste.
  • Tijdens de jaarlijkse verrassingsnamiddag maken alle kinderen van heel nabij kennis met de dieren. Een gids vertelt op kindermaat meer over de kuddes.
  • Gratis deelname aan een Grote grazerswandeling.

Gouden peterschap

Prijs: 125 euro per jaar voor het hele gezin (met fiscaal attest)
Cadeaubox: 90 euro per jaar voor het hele gezin (zonder fiscaal attest).

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Het volledige pakket van het zilveren peterschap plus:
  • Een exclusieve grazerswandeling:
    • Verzamel een groep van max. 25 familieleden en vrienden en nodig hen uit voor een exclusieve wandeling naar de dieren. Een privégids begeleidt jullie en laat iedereen kennismaken met de grazers. De wandeling vindt plaats op een datum naar keuze. Gewoon even afstemmen met de mensen van het bezoekerscentrum en jullie kunnen op pad.

Ik word peter!

Vul dit formulier in om peter te worden of koop een cadeaubox in ons winkeltje. Een sleutelhanger, postkaartjes, dierenmedailles en info over de dieren zijn enkele leuke hebbedingen uit de box. Goed nieuws! Een peterschap is fiscaal aftrekbaar (cadeauboxen niet inbegrepen).

REGISTREER JE HIER

Nog vragen? Stuur een bericht naar bc.landschapdeliereman@natuurpunt.be

TOP