Jurgen Cornelissen

Word peter van onze dieren

De konikpaarden, shetlandpony’s en schapen geven mee vorm aan natuurgebied Landschap De Liereman. Langs de uitgestippelde wandelroutes in het gebied kan je een of meerdere van deze kuddes tegenkomen.

Wist je dat je in één klap met heel het gezin peter of meter kan worden van onze dieren? Of geef een peterschap cadeau aan familie of vrienden met onze cadeaubox. Een sleutelhanger, postkaartjes, dierenmedailles en info over de dieren zijn enkele leuke hebbedingen uit de box. Door peter of meter te worden van onze kuddes steun je het begrazingsproject in het Landschap De Liereman. Met jouw steun verzorgen we de dieren en kunnen we de volgende jaren het aantal grazers en begraasde percelen uitbreiden.

Kies je formule

Er zijn nog dieren peter- of meterloos. Het zou onze kuddes enorm veel plezier doen als ze op jouw steun kunnen rekenen. Hieronder een overzicht van de twee nieuwe formules:

Zilveren peterschap

Prijs: 50 euro per jaar voor het hele gezin (met fiscaal attest)
Cadeaubox: 30 euro per jaar voor het hele gezin (zonder fiscaal attest).

Wat krijg je hiervoor terug?

• Je ontvangt een jaar lang geregeld korte mailberichten over onze kuddes. We houden je op de hoogte van de plaatsen waar je hen tijdens het wandelen kan spotten en hoe het met hen gaat.
  • Een keer per jaar ontvang je een uitgebreide nieuwsbrief met een veelzijdige update over de dieren. Zijn er dieren verzorgd door een dierenarts, zijn er nieuwe veulentjes op komst enzovoort. Je hoort het allemaal als eerste.
  • Tijdens de jaarlijkse verrassingsnamiddag maken alle kinderen van heel nabij kennis met de dieren. Een gids vertelt op kindermaat meer over de kuddes.
  • Gratis deelname aan een Grote grazerswandeling.

Gouden peterschap

Prijs: 125 euro per jaar voor het hele gezin (met fiscaal attest)
Cadeaubox: 90 euro per jaar voor het hele gezin (zonder fiscaal attest).

Wat krijg je hiervoor terug?

• Het volledige pakket van het zilveren peterschap plus:
  • Een exclusieve grazerswandeling:
    • Verzamel een groep van 25 familieleden en vrienden en nodig hen uit voor een exclusieve wandeling naar de dieren. Een privégids begeleidt jullie en laat iedereen kennismaken met de grazers. De wandeling vindt plaats op een datum naar keuze. Gewoon even afstemmen met de mensen van het bezoekerscentrum en jullie kunnen op pad.

Word peter van onze kuddes

Koop een cadeaubox in ons winkeltje of vul dit formulier in om je peterschap te voltooien. Goed nieuws! Een peterschap is fiscaal aftrekbaar (cadeauboxen niet inbegrepen).

Nog vragen of opmerkingen? Stuur een bericht naar bc.deliereman@natuurpunt.be

Landschap zkt. vrijwilligers

In en rond het bezoekerscentrum en natuurgebied Landschap De Liereman zijn een heleboel vrijwilligers actief. Werk je graag mee in de cafetaria of liever op het veld? Heb je zin om (kinder)activiteiten te begeleiden of help je graag mee met het zaalverhuur? Neem contact op via bc.deliereman@natuurpunt.be of spring binnen in het bezoekerscentrum. We nemen graag de tijd om je te laten kennismaken met de mogelijkheden.