Vanaf woensdag 9 juni gaan we weer helemaal open! Zowel terras als binnenruimtes zijn weer vrij toegankelijk, mits rekeninghoudend met de corona-maatregelen.

Ook onze activiteiten zoals de maandelijkse wandelingen hernemen weer.  Bovendien hernemen we opnieuw ons aanbod naar teambuildings, gidsbeurten, events...

 

 

De Groene Vallei vormt een groene oase tussen Brussel, Mechelen en Leuven. Natuurpunt beheert er meer dan 500 ha beschermde natuur en er zijn reeds 50 km aan wandellussen.
Om het prachtige gebied Groene Vallei verder te verkennen, is het bezoekerscentrum Groene Vallei een ideale uitvalsbasis. Je vindt er (gratis) informatie, wandelkaartjes en de vrijwilligers van het centrum maken je graag wegwijs in deze prachtige streek.

Vanuit het bezoekerscentrum vertrekken natuurwandelingen en fietstochten. Je kan er allerlei (opgezette) dieren bewonderen of gewoon gezellig iets eten en/of drinken op het terras van Bar Bruis. Met de kinderen kan je terecht op de speelweide naast het bezoekerscentrum.

In de winkel van het bezoekerscentrum vindt je allerlei producten uit het Natuurpunt-gamma: degelijke voedersystemen, een assortiment voeder voor verschillende diersoorten of een leuke souvenir.

Nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de activiteiten en nieuwigheden in De Groene Vallei.


Volg ons op facebook

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP