Corona-proof activiteiten

WELKOM op onze gratis begeleide activiteiten >> BEKIJK DE VOLLEDIGE AGENDA
OPGELET! Voortaan is INSCHRIJVEN VERPLICHT (max. 15 deelnemers per activiteit).

Schattenzoektocht in de Uitkerkse Polder: hoor jij wat ik hoor?

Schatten van Vlieg © PubliqGa op schattenjacht langs het Kievitspad (1 km) in de Uitkerkse Polder. Families met kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen meedoen met de zoektocht, tot de schatkist leeg is! Volg jij ook het geluidenparcours en kan jij de schatkist openen? Kraak de code met luisterrijke opdrachten, open de schat en krijg een leuke beloning!

INSCHRIJVEN VERPLICHT - Vul het inschrijfformulier in per persoon:

Meebrengen:

• smartphone: om QR-codes te scannen onderweg
  • uitprint van het opdrachtenparcours (>> Klik om printvriendelijke versie te downloaden;
    geen uitprint te verkrijgen op startplaats)
  • schrijfgerief: om sleutelvragen te beantwoorden en de code te ontcijferen
  • verrekijker: is handig, maar niet echt nodig
  • 5 verschillende materialen uit de natuur (per persoon): nodig voor opdracht 4!

> Bijvoorbeeld: steentjes – schelpen – bladeren – zaden – noten – takjes - …
    > Let op: Neem enkel losse natuurlijke materialen, je mag van Vlieg niets plukken!
    > Belangrijk: Toon de materialen nooit aan elkaar.
    > Tip: Verzamel ze stiekem voor je bezoek.

Deelnemen kan enkel tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum Uitkerkse Polder! Onze vrijwilligers bewaken er de schat.

Afspraak in het bezoekerscentrum: Kuiperscheeweg 20, 8370 Blankenberge
Aangepaste openingstijden (*):

• dinsdag tot en met zaterdag van 13u30 tot 17u30
  • zondag van 10u00 tot 17u30

(*) Opgelet! Wegens de coronamaatregelen kunnen openingstijden afwijken door aan- of afwezigheid van voldoende vrijwilligers voor onthaal. Bedankt voor uw begrip. Bekijk voor je bezoek de openingstijden!

Onze schatkist is een Schat van Vlieg. Wie de code kraakt, wordt beloond met een klankboekje boordevol spelletjes en stickers. In dat boekje vind je bovendien een unieke wedstrijdcode (geldig t.e.m. 6 september 2020). Met deze code maak je kans op een familieweekend in de Kempen! Onze zoektocht blijft na 6 september doorlopen, tot alle klankboekjes op zijn.