Vergaderen in het groen.

Zaalverhuur

Vergaderen in het groen!


UITZONDERLIJK IS HET NIET MOGELIJK OM ZAAL DE WASSERIJ TE HUREN IN DE MAANDEN DECEMBER 2022 - JANUARI - FEBRUARI - MAART 2023.

ZAAL WATERMOLEN BLIJFT WEL BESCHIKBAAR

BEDANKT VOOR JULLIE BEGRIP

 

Nood aan extra zuurstof in een inspirerende omgeving voor je vergadering of brainstormsessie? Het bezoekerscentrum Grote Netewoud beschikt over twee polyvalente zalen en stelt deze tijdens de openingsuren (dinsdag t.e.m. vrijdag 9u-17u / zaterdag en zondag 11u-17u) ter beschikking voor vergaderingen, lezingen, cursussen, … Ook is er een prachtig terras aanwezig en heb je de mogelijkheid tot een korte inspirerende wandeling in de topnatuur vlakbij het bezoekerscentrum.

Zaal Watermolen beschikt over een capaciteit tot 12 personen en is voorzien van een modern beeldscherm waarop je eenvoudig draadloos kan presenteren.

In zaal Wasserij kan je kiezen uit de U-opstelling met een maximum van 34 personen of de theateropstelling voor lezingen met een maximumcapaciteit voor 45 personen. Of je maakt je eigen geprefereerde opstelling natuurlijk. Een nieuwe beamer, projectiemuur, flipchart, draadloos internet, comfortabele stoelen en tafels en alles wat vergaderen aangenaam maakt is uiteraard aanwezig. 

Formules

Eén dagdeel is van 9-13u OF van 13-17u (variaties zijn bespreekbaar, in de zomerperiode is het mogelijk om tot 18u over de infrastructuur te beschikken). Drankjes dien je af te nemen via het bezoekerscentrum. Wens je ook catering? Geen probleem, dat kunnen we voor je voorzien. 

Ontdek de formules en prijzen (zo is er o.a. een 'natuurkorting' voorzien voor natuurgerelateerde verenigingen en activiteiten die de beleving van natuur bevorderen) in onze vergaderfolder. De voorwaarden vind je in het verhuurreglement. Beide kan je hieronder downloaden.

Wens je te reserveren?

--> Dat kan hier

Tot binnnenkort! 

TOP