plantactie
@Jesse

Natuurpunt Aalter

Natuurpunt Aalter is actief in Aalter. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten.

Waarom lid worden?

• Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

06 december 2020
natuur.gin

Proef onze natuur.gin

Stokerij-Eenvoud heeft het team Goosebumps gesponsord voor hun deelname aan Expedite Natuurpunt 2020. Dat was een groot succes en het werd zeer geapprecieerd! Het smaakte naar meer... Zo is het idee ontstaan om voor Natuurpunt Aalter een eigen gin op de markt te brengen. Het moto van Stokerij Eenvoud is “Eenvoud uit de natuur”. Een ideale match! We hebben gekozen om te werken met bloesems van sleedoorn en vlierbloesem. Typische kruiden van bij ons vormen de basis van deze florale gin. Met de aankoop van een fles heerlijke gin steun je onze lokale werking. Zo kunnen we onze natuurgebieden uitbreiden, actviteiten organiseren, beheerwerken uitvoeren, natuurwandelingen begeleiden,... Dubbel genieten dus! De prijs per fles is 35 €. De natuur.gin is te koop in de Oxfam Wereldwinkel Aalter (htps://www.oxfamwereldwinkels.be/winkels/aalter/). Je kan hem ook bestellen via een mailtje naar natuurpuntaalter@skynet.be.

02 december 2020
Verenigingsnieuws

De Natuurpunt.corner in feesttenue!

Tot in de kleinste hoekjes volgestouwd met leuke en duurzame producten is onze Natuurpunt-corner helemaal klaar voor de cadeaudagen. Je vindt er leuke cadeaus voor iedereen! Vogelvoer en -attributen, nestkastjes, boeken, schriftjes, brillendozen met natuurprints, sleutelhangers, de Natuurpuntagenda, de Meetjeslandkalender, …

25 oktober 2020
Verenigingsnieuws

Ontdek de vallei van de Poekebeek

Heb je zin om je wandelschoenen aan te trekken en op pad te gaan in de vallei van de Poekebeek? Natuurpunt zorgde voor een mooie wandellus doorheen de vallei van de Poekebeek. De route is ongeveer 7,8 km lang.