Nieuws

Nieuws
30 oktober 2022
Verenigingsnieuws

Volg Natuurpunt Boven-Dender op facebook

Wist je dat Natuurpunt Boven-Dender ook haar eigen facebook-pagina heeft? Je vindt er onder meer fotoverslagen van de voorbije activiteiten en elke week een foto van de week over een bijzondere soort die werd waargenomen of die je op dat moment kan zien in de natuur. Volg ons op https://www.facebook.com/profile.php?id=100066974205978.

Nieuws
31 oktober 2021
Verenigingsnieuws
Nieuwe ooievaarspaal in de Gemene Meers

Twee nieuwe ooievaarspalen in Geraardsbergen

Op 20 oktober 2021 plaatste Natuurpunt Boven-Dender, in samenwerking met de stad Geraardsbergen, twee ooievaarspalen in twee van haar natuurgebieden. Één in de Boelaremeersen bij de Denderbrug in Onkerzel. De tweede in de Gemene Meers, langs de Dijk te Grimminge. Beide goed zichtbaar vanaf het jaagpad. De twee ooievaarspalen werden geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf. Natuurpunt Boven-Dender en de stad Geraardsbergen namen reeds de kost van één paal voor hun rekening. Voor de tweede paal werd een crowdfunding actie opgestart om zoveel mogelijk mensen bij dit projectje te betrekken. Voor meer info hierover: https://iksteun.natuurpunt.be/project/34744.

Nieuws
12 februari 2020
Verenigingsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Natuurpunt Boven-Dender.

Nieuws
08 februari 2020
Verenigingsnieuws

De ooievaars van Natuurpunt Boven-Dender

Volg alle nieuws over de ooievaars in de Boelaremeersen op de facebookpagina: www.facebook.com/De-ooievaars-van-Natuurpunt-Boven-Dender.

TOP