Bezoekerscentrum Brugs Polderland - De Pulse

Natuurpunt Damme bouwt een bezoekerscentrum uit, een toegangspoort tot het Brugs Polderland. We willen graag dat het bezoekerscentrum een plaats wordt waar mensen met interesse voor natuur en milieu elkaar kunnen vinden tijdens heel wat boeiende activiteiten.

Ondertussen kan je al in het weekend tijdens activiteiten van een drankje genieten. Ondertussen werken we verder aan de plannen voor de verbouwing de schuur, die een grondige renovatie zal krijgen.

Op 27 maart was er, in combinatie met de viering van 40 jaar Natuurpunt, de bekendmaking van de naam en dit zou gepaard gaan met de nodige feestelijkheden. De natuurcontainer zou kunnen bezocht worden, gidsen zouden je rondleiden en de plannen waren in te zien.

Helaas heeft corona daar een stokje voor gestoken en moest alles afgeblazen worden. Er is wel een filmpje gemaakt met daarin de bekendmaking van de naam en duiding rond het project samen met een woordje van de Burgemeester van Damme, Joachim Coens, de directeur van Natuurpunt, Walter Rycquart, en uitleg van de architect..

Deze pagina brengt je alle nieuws in verband met het nog in te richten bezoekerscentrum. Kijk hier dus regelmatig.

 

  • Bezoekerscentrum De Pulse, Dammesteenweg 2, Damme
TOP