Natuurpunt

Expeditie Natuurpunt

Expeditie Natuurpunt is een fysieke uitdaging en een engagement voor de natuur.

Veel teams zetten zich in voor de natuur waaronder ook een team uit Damme . Ze zamelen minimum 1500 euro in voor hun favoriete natuurgebied. Op 26 en 27 juni trekken ze er zelf op uit in de Vlaamse wildernis. Twee dagen lang. Al wandelend, fietsend of kanoënd. Een fantastisch avontuur!

Het team “De Damse zevenster” bestaat uit Philip, Geert, Dirk en  Jan. Hun coach en toeverlaat gedurende deze tweedaagse is Rudy. Ze kozen voor een fietstocht die start in Gent en via Kortenberg eindigt in Diepenbeek. Dit jaar fietsen ze voor de uitbouw van het nieuwe bezoekerscentrum in Damme.

Terwijl de 4 teamleden de opdracht tot een goed einde proberen te brengen zorgt Rudy voor bevoorrading en vervoer van materiaal. Hopelijk is hij geen pechdienst.

Iedereen kan en mag hen steunen. Elke steun is welkom, hoe klein ook. Voor giften groter dan 40 euro krijg je, indien gewenst, een fiscaal attest.

Je kan alles over het Damse team  nalezen en hen steunen op https://expeditie.natuurpunt.be/project/26238.  Alvast dank om ze te steunen, we houden jullie op de hoogte.

Je kan ook steunen door de aankoop van:

zelfgeperst, natuurlijk appelsap (via Rudy Deplae)

bestel je een insectenhotel (via Rudy Deplae)

een lekker stukje kaas van Westmalle (via delicatessezaak de Boergondiër)

allerlei fijn gemaakte handwerkjes (via ons popup bezoekerscentrum)

deel te nemen aan onze spaghettiavond (info volgt later)

 

Kijk hier voor meer info
  

TOP