Magazine Snep!

background_snep.jpg

© Estelle Bernaert

Ben je lid van Natuurpunt en woon je in Gent, Destelbergen of Sint-Martens-Latem? Dan ontvang je vier keer per jaar automatisch ons magazine Snep!, boordevol nieuws en activiteiten van Natuurpunt Gent.

Abonnement nemen

Ben je lid van Natuurpunt, maar woon je buiten Gent, Destelbergen of Sint-Martens-Latem? Dan kun je toch nog Snep! ontvangen door een abonnement te nemen. Dat kan door te mailen naar redactie@natuurpuntgent.org en 15 euro over te schrijven op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 van Natuurpunt Gent, met de vermelding 'Abonnement Snep' (tip: maak best gebruik van een doorlopende opdracht).

Woon je in Gent, Destelbergen of Sint-Martens-Latem, maar ben je nog geen lid van Natuurpunt? Word snel lid en ontvang binnenkort je eerste Snep!.

Snep! digitaal ontvangen

Niet zo’n papiervreter? Ontvang je Snep! liever niet meer op papier maar als pdf in je mailbox? Stuur dan een mailtje met je lidnummer of adres naar redactie@natuurpuntgent.org

Jouw advertentie in Snep!?

Ben je zaakvoerder en wil je adverteren in Snep!? Dan bereikt jouw advertentie 9000 gezinnen in Gent, Destelbergen en Sint-Martens-Latem met een hart voor natuur en duurzaamheid.

> Meer informatie en contact

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie? Neem contact op: redactie@natuurpuntgent.org

TOP