Steun de natuur met een gift of actie

Doe een gift

Natuurpunt Gent zet zich in voor meer en betere natuur in en rond Gent. Gronden aankopen en beheren blijft de meest effectieve manier om natuur veilig te stellen en de biodiversiteit te verhogen. Alleen kost dat handenvol geld. Jouw steun is dus meer dan welkom. 

Deze projecten van Natuurpunt Gent kun je steunen

Wil je een specifiek natuurgebied in Gent, Destelbergen of Sint-Martens-Latem steunen? Klik hieronder op het gebied van je keuze voor een online gift of stort je bijdrage op rekeningnummer BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt Beheer vzw, met als mededeling 'Gift + het projectnummer van je keuze + naam natuurgebied'. Je kunt ook een gift doen voor aankopen, beheerwerken of projecten in het algemeen. Alle projectnummers vind je hieronder.

  • Aankopen algemeen: Natuurfonds Natuurpunt Gent, projectnr. 3615: Ik doe een gift
  • Beheerwerken algemeen, nr. 3624
  • Akkervogels, projectnr. 6253 

Belastingvoordeel 

Bij elke gift van 40 euro of meer ontvang je een fiscaal attest. Alle giften die Natuurpunt in één kalenderjaar van jou ontvangt, tellen we samen. Via de belastingen recupereer je vervolgens 45% van jouw gift.

> Meer info over fiscale aftrekbaarheid

Voor een verjaardag, geboortelijst of andere gebeurtenis

Wil je Natuurpunt Gent op een originele manier steunen? Zet bijvoorbeeld een van onze natuurgebieden op je geboortelijst, of zamel geld in voor je verjaardag, pensioenfeest of andere gebeurtenis.

> Meer info en aan de slag

Cadeaulidmaatschap

Iemand verrassen met een leuk geschenk? Doe een lidmaatschap van Natuurpunt cadeau

 TOP