Wandeling
Johan De Neve

Samen sterk voor meer natuur

Natuurpunt Herzele heeft een aantal belangrijke taken.
Een eerste taak is meer natuur en meer bos, door natuurgebieden te verwerven en die ook te beheren. Een tweede taak van onze vereniging is ook mensen samenbrengen.
2020 heeft ons geleerd dat wij nood hebben aan mekaar te zien, aan samen dingen te doen, aan sociaal contact en als dat dan even niet lukt dan wordt het moeilijk.
We gaan proberen om van 2021 een beter jaar te maken en we gaan er alles aan doen om terug activiteiten te organiseren. Wij hopen om vanaf het voorjaar terug een aantal zaken op poten te kunnen zetten. Een geleide wandeling, in het najaar hopelijk een aantal cursussen, ook een aantal activiteiten deze zomer, om mensen samen te brengen, om samen terug te kunnen genieten, om dingen te vertellen en voornamelijk ook om mekaar terug te zien.
Met de Doormansvallei, het Duivenbos en de hopelijke opbouw van ons Natuur.huis hebben we heel wat perspectief voor 2021.
We hopen dat samen met jullie, al onze leden te delen en er het beste van te maken.
Op naar meer natuur. Samen sterk voor meer natuur.

Frederik Dierickx, voorzitter Natuurpunt Herzele

Waarom lid worden?

• Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids