Stijn Van der Veken - Ouessant rammen op Kruisheide
Stijn Van der Veken

MINDER BLA-BLA maar MEER DOE-DOE!

Oproep aan wandelaars in onze natuurgebieden:

Dankzij de inzet van Natuurpunt zijn deze gebieden beschermde natuur. Hoe meer leden, hoe meer natuur we kunnen beschermen! Draag uw steentje bij en word lid van Natuurpunt voor 30 euro per jaar. Je krijgt 4 keer per jaar het tijdschrift van Natuurpunt en ons lokaal ledenblad. Bovendien krijg je tal van kortingen bij o.a. de winkel van Natuurpunt, Dillle & Kamille, AS Adventure, Torfs….DOEN!

Hopelijk tot gauw in onze natuur...

Waarom lid worden?

• Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

12 juli 2020
RondjeNatuur_Ivo_Run4van4

Ivo liep #Rondje Natuur - run 4 van 4

Ook dit keer waren de supporters op post. Ronny luid aanmoedigend langs de kant en An en Pascha die een heel eind mee optrokken. Altijd leuk wanneer je metgezellen hebt bij het joggen. En een viervoeter als loopmaatje, neen dat had ik nog niet meegemaakt ! Aan de finish een heel ontvangstcomité met toeters en bellen en … bubbels. We dronken op het Thomasbos en de geslaagde sponsoractie. De 62 km is ruim overschreden (70,5) en het sponsorgeld is opgelopen tot boven 2000 €. Oh ja, die pipo in ’t midden van de foto met het groene Natuurpunt t-shirt is daar vooral om jullie, gulle sponsors te vertegenwoordigen. Voor de rest heeft ie niet zo veel met de zaak te maken, hij ging altijd lopen ! Sorry dat we zo snel geen betere mascotte konden vinden. Prettige zondag !

10 juli 2020
RondjeNatuur_Ivo_Run3van4

Ivo liep #Rondje Natuur - run 3 van 4!

Vertrokken in de Heidestraat in Noordelijke richting om in de Nieuwstraat af te slaan richting Schaleken. Een kleine plaatselijke lus brengt me in een prachtig stukje privé bos, gelukkig nog steeds publiek toegankelijk. Eventjes Schrieksebaan maar dan duiken we de Raambeekvallei in. Prachtige ‘single-track’s. Via Rozenweg weer heel even Schrieksebaan maar dan voeren we zigzag naar het zuiden om langs Pommelsven uiteindelijk op de Dijledijk te belanden. Meanderend tot aan de Damiaanbrug en hops weer richting Noorden via Kruisheide naar het startpunt.Volgens Polar netto ..,. km. Missie volbracht. Tot zaterdag!

08 juli 2020
RondjeNatuur_Ivo_Run2van4

Ivo liep #Rondje Natuur - run 2 van 4!

Hier zijn we opnieuw! Bij de 2e run was de fanclub opnieuw van de partij. Allemaal hartelijk dank mannen en vrouwen om me zo aan te moedigen. De inspanning wordt er een pak aangenamer door. Nog maar de helft te gaan, euh sorry, te lopen ;-)