Natuurpunt afd. Knokke-Heist is de vereniging die zich bezig houdt met natuurbehoud op het grondgebied van de gemeente. Mede dankzij onze inzet zijn er nog een aantal zeer interessante natuurgebieden in de gemeente, die meer dan een bezoek waard zijn.
Naast de inzet om zoveel mogelijk natuur effectief te beschermen, organiseren wij dan ook een groot aantal geleide wandelingen, zowel voor het grote publiek als op aanvraag voor groepen, verenigingen en bedrijven. Wil je de echte natuur in de omgeving van Knokke-Heist leren kennen, dan is een uitstap met Natuurpunt afd. Knokke-Heist een absolute must. Onze deskundige natuurgidsen openen voor jou een totale nieuwe wereld!

Natuurwandelingen

De door onze afdeling gegidste natuurwandelingen vind je terug in de locale pers (tamtam,...), op onze facebookpagina https://www.facebook.com/natuurpuntknokkeheist en via de activiteitenpagina’s op de site van Natuurpunt nationaal en van de gemeente Knokke-Heist. - De meest recente kalender kan je hieronder binnenhalen.

Wandelingen op aanvraag

WANDELINGEN OP AANVRAAG:

Algemene inlichtingen:

• prijs: 50,00 euro/per tocht (1½ à 4 uur)/per gids.

• maximaal 30 personen/gids. Ideaal groep van 15 à 20 personen/gids.

alle geleide wandelingen worden aangevraagd via: Stefaan Brinckman, Kerkstraat 33 8301 Knokke-Heist, stefaanbrinckman@gmail.com
of met onderstaand bestandje - invullen en doormailen

Natuurgebieden: