Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum is open!

Het bezoekerscentrum is open op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 13 tot 17 uur. Je kan dan informatie krijgen, het winkeltje bekijken (en wat kopen) en je verwarmen aan take-away koffie of chocolademelk. Adres: bij de ingang van het Silsombos aan Lelieboomgaarden 60 in Erps-Kwerps.

Let op, het terras is gesloten, eventueel kun je gebruik maken van picknickbanken op de weide ernaast.

Baliepermanentie Bezoekerscentrum

Met Corona worden weer tal van wandelaars gelokt naar het Silsombos. Zolang Bar Bruis niet open mag, houden vrijwilligers het Bezoekerscentrum open op woensdagnamiddag, zaterdagnamiddag en zondagnamiddag. Als Bar Bruis open gaat, hebben Kiki en Katrien hun handen vol. Ook dan werken we met vrijwilligers voor de balie en het winkeltje. We kunnen hiervoor altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken.

Het is leuk werk! Naast het wegwijs maken van wandelaars, is het ook gewoon fijn om een babbeltje te maken met de bezoekers. En wie weet komt er zo nog een nieuw lid bij - Bar Bruis heeft er al zo'n 100 geworven en ook de vrijwilligers hebben ook al nieuwe leden kunnen inschrijven.

Inschrijven kan via Gerd Van Thienen, gerd.vanthienen@natuurpunt.be, 0490/113194.