Natuurpunt Lubbeek is actief in Lubbeek. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten.

Beheerwerkdagen

Elke eerste zaterdag van de maand houden we een werkdag in een van onze gebieden. Iedereen is welkom en begint en stop wanneer hij/zij wilt/. 's Middags voorzien we steeds een lekkere lunch in onze groene natuurpunt caravan. Minimaal 1 week op voorhand plaatsen we hier de informatie over de volgende werkdag.

Blijf je graag persoonlijk op de hoogte? Stuur een mailtje naar info@natuurpuntlubbeek.com en dan krijg je maandelijks een uitnodiging.

Werkdag zaterdag 14 december - Tafelbos

De vrijwilligerswerkdag van december zal doorgaan op zaterdag 14
december (in plaats van op 1ste zaterdag) in het Tafelbos in Binkom.

Er is een aanbod van verschillende werkjes => verzagen en opruimen van
restanten geoogst hout van hakhoutstoven, opruimen van een maaiselhoop,
aanvullen takkenril en installeren infoborden, maaien randen
wandelpad....

Afspraak vanaf 9u00 aan de ingang van het Tafelbos t.h.v. de slagboom
aan de Coenenbosstraat. We werken tot 15u30.

Catering wordt zoals gewoonlijk  voorzien=> snacks tijdens pauzes -
(warme) lunch - diverse dranken. Indien je enkel vegatarisch eet laat dit dan zeker vooraf weten, dan houden we hier rekening mee!

Aanwezigheid graag melden tegen woensdag 11 december via
info@natuurpuntlubbeek.be of via 0486 02 06 27 (Benny L'Homme) of 0493 59 95 04 (Kristof De Cupere) zodat we de nodige proviand en materiaal
kunnen voorzien.

Hopelijk tot dan!