22 december 2019
Verenigingsnieuws

Info dossier vinificatiegebouw Linden

In de Nachtegalenstraat in Linden zijn er werken aan de gang voor de oprichting van een vinificatieloods. Natuurpunt Lubbeek betreurt deze werken en had liever gezien dat het Lubbeeks landschap op deze locatie gevrijwaard bleef. Op dit moment is het beroep dat Natuurpunt Lubbeek, samen met Natuurpunt Oost-Brabant en een aantal omwonenden indiende hangende bij de raad voor vergunningsbetwistingen.

21 april 2016
Verenigingsnieuws

3000 deelnemers in Lubbeek tijdens Walk for nature

Afgelopen zondag namen 3000 wandelaars deel aan Walk for nature in Lubbeek. In totaal werd ruim 5000 euro ingezameld voor natuurgebieden van Natuurpunt in Lubbeek en Oost-Brabant. Opmerkelijk is dat de Natuurpuntvrijwilligers voor de opbouw van het evenement konden rekenen op de hulp van een tiental bewoners van het asielcentrum in Lubbeek.