Natuurpunt Machelen-Vilvoorde-Steenokkerzeel is actief in Vilvoorde, Machelen, Steenokkerzeel en haar deelgemeentes. Met een sterk activiteiten- en beheerteam van gedreven natuurvrienden (wij noemen onszelf MaViSt) bouwen wij mee aan meer en betere natuur.

De afdeling wordt gerund door een dagelijks bestuur en een systeem van werkgroepen. MaViSt telt momenteel meer dan 580 gezinnen en wordt volledig gedragen door vrijwillige medewerkers. MaViSt is tevens actief in de gemeentelijke adviesorganen zoals de lokale milieu-adviesraden en heeft een adviserende stem in de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO).

Over onze activiteiten zoals wandelingen, workshops, lezingen en voordrachten in samenwerking met andere afdelingen of organisaties lees je meer in de rubriek "NIEUWS" (onderaan de hoofdpagina).

TROOPER, al van gehoord?  

Velen doen wel eens een aankoop online. Vanaf nu kan je onze afdeling steunen zonder dat je daar zelf een euro voor moet betalen. Heel eenvoudig:

Surf naar de pagina van Trooper (https://www.trooper.be/hoe-troopen) of klik op het Trooper logo

Zoek en kies de winkel waar je een aankoop wil doen. Geef je email adres op en doe de aankoop. Een percentage van je aankoop gaat naar onze afdeling.

Stort een gift op rekening BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt en vermeldt erbij: Gift Natuurpunt - Project 9934 Floordambos-Peutiebos (geldt ook voor De Bomputten).

Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten. Je vindt ons ook op Facebook!

Link naar facebook

Trooper logo

TOP