zoektochten en luisterwandelingen voor volwassenen (en grotere kinderen)

Zoektocht 'De bewoners van het Mechels Broek'

Vertrek aan het bezoekerscentrum en zoek langs de AS-route tien houten kastjes. In elk kastje vind je een bundel met drie weetjes en een vraag. Het juiste antwoord geeft je telkens een letter. Met alle letters vorm je op het einde nog een extra bewoner van het Mechels Broek.

Gratis folder in het bezoekerscentrum of zelf te printen via deze LINK.

Veel plezier!

Te Gekke Wandeling in het Mechels Broek

Bewegen is goed voor je lichaam én voor je hoofd. Wandelen, zeker in de natuur, verbetert je humeur en helpt je beter om te gaan met je uitdagingen.

Omdat CM, Te Gek!? en Natuurpunt geestelijke gezondheid belangrijk vinden, werkten ze een leuke luisterwandeling uit. Langs de AS-route brengt Sien Eggers het verhaal van Nikki, geschreven door Hugo Matthysen. Nikki vertelt op haar eigen grappige manier wat wandelen doet voor je geest.

Start: bezoekerscentrum, Muizenhoekstraat 7, Muizen. Hier scan je de qr-code voor het luisterverhaal. 

Lengte wandeling: 5,5 k

Staat de gratis izi.TRAVEL-app nog niet op je smartphone? Installeer dan eerst deze app via de Appstore of Playstore. Hou er ook rekening mee dat onderweg je mobiele data en je GPS aan moeten staan op je smartphone.

 

Magisch Rivierenland - wandelluisterspel in het Mechels Broek

Magisch Rivierenland is een interactieve audiotocht in het Mechels Broek voor volwassenen en gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar. Ook leuk voor klassen van het secundair onderwijs.

Meer info vind je op www.wilderhistories.be/magisch-rivierenland.

TOP