Natuurpunt Middenkust is actief in Bredene, Middelkerke en Oostende. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten. Of wil je gewoon nog meer weten? Bezoek onze afdelings-website.

Warandeduinen

beheerwerken in Warandeduinen
© Stéphane Venmans

Beheer

We hebben met onze afdeling niet minder dan 8 natuurgebieden! En natuurlijk om alles in prima staat te houden zijn er heel wat beheerwerken die moeten uitgevoerd worden. MAaien voor Orchideeën, knotten van bomen, bestrijden exoten, Typische duinvegataties behouden, onderhoud poelen en raster, ... noem maar op.

Wij organiseren heel wat beheernamiddagen om deze werken te volbrengen. Wil je ook een handje komen helpen in één van onze prachtige natuurgebieden? Kijk onze beheerkalender op na op onze afdelingswebsite. Ga naar tabblad "beheer" om de beheerkalender te raadplegen.

Contact

Beheer, Studie, Educatie, Beleid, Infostandje, Ledenblad, ... teveel om allemaal op te noemen. Daarom kun je vanaf nu terecht op één adres om ons te contacteren:

npmiddenkust@gmail.com