Meer en betere natuur voor iedereen. Ook in Gooik, Pepingen en Roosdaal. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten.

Cadeaubox Kesterheide

Aan de voet van de IJzeren Man is een oude schatkist gevonden. Open de Schat van de Tongsnijders en bewonder, beluister, proef en ontdek de Kesterheide, onze groene parel. De cadeaubox zal al je zintuigen beroeren!

Te koop via Heemkundige Kring, Natuurpunt Gooik, Paddenbroek, bibliotheek, Prima Oetingen, AD Delhaize Gooik en ‘t Heideroosje. Of bestel via info@natuurpunt-pajottenland.be of 0494 236 349 met gratis levering in Gooik, Pepingen en Roosdaal.

Deze items zitten in de cadeaubox:

• Wandelkaart - Groetjes van de Kesterheide
  • CD - Geest van de Kesterheide
  • Boek - Tongsnijders van de Heide
  • Bier - Tongsneyder Heidebier (+ bierglas)
  • Boek - Op de Sofa van de Kesterheide
  • 5 historische postkaarten
  • Kesterheidehoning
  • Heideplantje

Steun natuurgebieden

Doe een gift op BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt en vermeld het projectnummer
Fiscaal attest vanaf € 40.

Kesterheide – Gooik
Conservators: Jeroen Vanhee, Lieven Decrick
projectnummer 9233
bestel Kesterheide-cadeaubox via www.kesterheide.be