23 januari 2021

Meedoen met Natuurpunt in Pajottenland & Zennevallei

Heb je zin om mee te doen met Natuurpunt? Neem contact op met een van onze afdelingen voor info over activiteiten, beheerwerk... of om jouw ideeën te bespreken. Lid worden? Door lid te worden steun je de lokale afdeling en onze regionale samenwerking.

22 januari 2021

Veel nieuwe leden voor Natuurpunt in Pajottenland & Zennevallei

Natuurpunt heeft nog nooit zoveel nieuwe leden geteld als in 2020. In regio Pajottenland en Zennevallei zijn nu 2738 gezinnen lid. Een mooie stijging met 4,2% en er komen steeds nieuwe leden bij. We dromen er al van om ons 3000ste lid te verwelkomen.

11 december 2020

Natuurpunt start streekwerking in Pajottenland & Zennevallei

De nieuwe ‘regionale’ Natuurpunt Pajottenland & Zennevallei is een samenwerking van Natuurpunt afdelingen uit Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Gooik, Halle, Lennik, Linkebeek, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat.