Altenbroek - Voervallei
Liselotte Bollen

Natuurpunt Voeren

Natuurpunt Voeren is actief in 's Gravenvoeren en Sint-Martens-Voeren, hoofdzakelijk in het natuurgebied Altenbroek. We focussen op de planning van het beheer van de meer dan 200ha prachtige natuur. U kan er genieten van het glooiende landschap, vol uitnodigende bloemenweides, typische houtkanten en geheimzinnige beukenbossen. 

Daarnaast werken we aan sensibilisering en communicatie naar het publiek. Er is onder andere een samenwerking met de provinciale basisschool van Voeren voor een educatief traject. In de nazomer houden we een jaarlijkse appelplukdag en half november kan u via de grote plantenverkoop van Natuurpunt Limburg inheems plant- en zaaigoed aankopen. 

Wil je graag meewerken in de natuur? Heb je een grote interesse in inventarisatie? Of voel je kriebels om een leuke natuuractiviteit te organiseren? Laat het ons weten!

Lees je graag af en toe mee over waar we mee bezig zijn, of zie je graag foto's uit het gebied, neem dan zeker een kijkje op deze pagina (ook zonder account kan je deze bezichtigen). 

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP