Als gevolg van de zware regenval moet Natuurpunt de geplande boomplantactie van zaterdag 25 november annuleren. Het perceel op de Rommelzwaan staat grotendeels blank.

Ook gezien de weersvoorspellingen is het niet realistisch dat dit perceel tegen dan droog genoeg is om boompjes op te planten.

Uitstel is geen afstel. We willen het perceel in alle geval bebossen en kijken dus uit naar een drogere periode de komende maanden om alsnog de aanplant te doen. We houden jullie uiteraard hiervan op de hoogte.

Wegens ingrijpende werken aan de Dijkbaan en omgeving zullen onze Schapenstal en de wandelpaden door het Schupleer moeilijk of helemaal niet bereikbaar zijn.

De werken zouden duren tot mei 2024. 

Klik voor de actuele info op de website van de gemeente    Terug naar startpagina

De Aa wordt langer!

Vorselaar-Pers-Logo VrtNieuws 

Vorselaar-Pers-Logo VMM

Natuurpunt Vorselaar is een actieve kern van

Natuurpunt-afdeling Nete en Aa

Met een grote groep enthousiaste vrijwilligers zorgen we voor natuur, landschap en biodiversiteit in Vorselaar en ruime omgeving (Grobbendonk, Pulle, Pulderbos).

We beheren meer dan 450 ha natuurgebied in Schupleer-Graafweide, Molenbos-Molenheide en Krabbels-Lovenhoek. Door aanleg van wandelpaden maken we onze gebieden op een ecologisch verantwoorde manier ook toegankelijk voor alle natuurliefhebbers.

Zin om mee te doen, te denken, de handen uit de mouwen te steken ...? Geef een seintje: natuurpunt-vorselaar@proximus.be 

Alvast heel welkom in onze club!

 

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP