Natuurpunt Wevelgem is actief in de gemeente Wevelgem. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten.

Wil je Natuurpunt Wevelgem op de voet volgen? Op onze facebookpagina bieden we je weetjes, nieuws en prachtige beelden over de natuur in Wevelgem aan.

Hiernaast houden we je ook op de hoogte van de activiteiten en acties van Natuurpunt Wevelgem.

Deel gerust je mening op onze pagina met anderen. Wel vragen we je om het netjes te houden.

Bezoek onze Facebookpagina

Groene linken

Velt Wevelgem-Menen

www.velt.be/wevelgemmenen

Gezond leven op het ritme van de seizoenen met respect voor de natuur. Dat is 'ecologisch leven' in een notendop. Velt geeft dit idee gestalte in huis, tuin en daarbuiten. Door kwaliteitsvolle publicaties en samenwerkingsverbanden wil Velt bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl. In Vlaanderen en Nederland telt Velt 16.500 leden en 100 lokale afdelingen. Daarmee is Velt een spreekbuis voor de belangen van ecologische consumenten.

Biopunten in de regio

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Bio! Gebruik bovenstaande link om snel een overzicht te krijgen van de biologische boerderijen, winkels en webshops in de regio.