20210424_104412.jpg

© Bernadette Kinart

Dag van de aarde

Op 24 april (Dag van de Aarde) hebben we met enkele vrijwilligers noodzakelijke onderhoudswerken uitgevoerd in de boomgaarden van het Imbroek en de Bombazijnen: netels gewied, omheining versterkt, takken verzameld, ...
De kerselaren en appelbomen bloeien volop.

10 augustus 2022

Feest in het landschap

Natuurpunt Zaventem zal op 25 september een infostand bemannen en een knutselactiviteit voor kinderen met klei en natuurlijke materialen aanbieden.

22 januari 2022

Webinar met Joeri Cortens

Joeri Cortens spreekt over de Levende Tuin

20 oktober 2021

Bos voor iedereen!

Jaar na jaar maakt Natuurpunt werk van meer bos in Vlaanderen. We gaan voor robuuste bossen die barsten van het leven: planten, insecten, vogels en zoogdieren. Onze ambities zijn nog steeds groot, met 700 ha netto extra bos tegen eind 2024. Daarom willen we mensen het bos dit jaar (en de volgende jaren) nog intenser laten beleven. Om vanuit die beleving mensen uit te nodigen om ook hun boompje bij te dragen voor meer bos. Help jij mee om onze boodschap te verspreiden?