Cursus: Wilde eetbare planten doorheen de seizoenen (Diest) = HELAAS VOLZET
Door het grote succes richten we een 2de editie in. De data vind je hier terug.
Wil je leren besdragende struiken, bomen, kruiden en planten leren determineren? Wil je ook weten of ze eetbaar zijn en hoe je ze kunt bereiden rond een kampvuur?
In deze cursus gaan we 4 keer op pad doorheen de seizoenen. Leer in het najaar vruchten en noten in de herfst. In het voorjaar het lekker frisse groen van de voorjaarsbloeiers en de zomerbloeiers.
We gaan eerst op stap en de planten in hun natuurlijk biotoop leren kennen. Daarna bereiden we het in groep op en naast het kampvuur in echte bushcraftstijl.
Erik Vervoort, gepassioneerd door de outdoors, neemt jullie mee door deze 4-delige cursus die doorgaat in een beginnend voedselbos in Diest.
Deze cursus kadert binnen het project Fruitige voedselbossen samen met Avansa Oost-Brabant, Velt en Commons lab.
Prijs
Voor deze cursus zijn er verschillende tarieven van toepassing.
Steuntarief: met een paar extra euro maak je onze activiteiten betaalbaar voor iedereen (60,00€)
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus (50,00€)
Ledentarief: als lid van Natuurpunt en het Open Netwerk kan je genieten van een korting (45,00€)
Sociaal tarief: voor wie het wat minder breed heeft* (38,00€)
* Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je vragen? Bekijk onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met de organisator van je cursus.
Deelnemen
Stap 1: Online inschrijven
Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.
Stap 2: Betalen
In de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan.
18/11/2023 van 09u30 tot 12u30
20/04/2024 van 09u30 tot 12u30
25/05/2024 van 09u30 tot 12u30
Prijs
Tarief niet-leden: 50.00 euro
Organisatie
Mede-organisatoren
Online inschrijvingen zijn gesloten voor deze activiteit.
Online inschrijvingen zijn gesloten voor deze activiteit.
