Cursus: Wilde eetbare planten doorheen de seizoenen (Diest) - reeks 2 -volzet
Door het grote succes leggen we een 2de reeks in.
Online inschrijven en betalen kan vanaf nu. OPGELET: WE ONDERVINDEN PROBLEMEN MET BETALING DOOR OVERSCHRIJVING. KIES DUS TUSSEN BANCONTACT/MISTERCASH, VISA of MASTERCARD.
Wil je leren besdragende struiken, bomen, kruiden en planten leren determineren? Wil je ook weten of ze eetbaar zijn en hoe je ze kunt bereiden rond een kampvuur?
In deze cursus gaan we 4 keer op pad doorheen de seizoenen. Leer in het najaar vruchten en noten in de herfst. In het voorjaar het lekker frisse groen van de voorjaarsbloeiers en de zomerbloeiers.
We gaan eerst op stap en de planten in hun natuurlijk biotoop leren kennen. Daarna bereiden we het in groep op en naast het kampvuur in echte bushcraftstijl.
Erik Vervoort, gepassioneerd door de outdoors, neemt jullie mee door deze 4-delige cursus die doorgaat in een beginnend voedselbos in Diest.
Deze cursus kadert binnen het project Fruitige voedselbossen samen met Avansa Oost-Brabant, Velt en Commons lab.
Prijs
Voor deze cursus zijn er verschillende tarieven van toepassing.
Steuntarief: met een paar extra euro maak je onze activiteiten betaalbaar voor iedereen (60,00€)
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus (50,00€)
Ledentarief: als lid van Natuurpunt en het Open Netwerk kan je genieten van een korting (45,00€)
Sociaal tarief: voor wie het wat minder breed heeft* (38,00€)
* Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je vragen? Bekijk onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met de organisator van je cursus.
20/04/2024 van 13u30 tot 16u30
25/05/2024 van 13u30 tot 16u30
28/09/2024 van 13u30 tot 16u30
Prijs
Tarief niet-leden: 50.00 euro
Organisatie
Mede-organisatoren
Online inschrijvingen zijn gesloten voor deze activiteit.
Online inschrijvingen zijn gesloten voor deze activiteit.
