public://itr_longread/smallewebbanner_activiteiten_1.jpg

In de Mechelse regio vind je heel wat mooie natuurgebieden. En die willen we graag aan je tonen. Speciaal voor onze leden ontwierpen we een handige gids met 6 schitterende wandelingen en een fietstocht langsheen de mooiste natuurplekjes in Mechelen en omgeving.

Dus waar wacht je nog op? Haal snel deze gids in huis en plan je volgende uitstap.

Haal je gids in huis

Word lid en ontvang twee (!) wandelgidsen

Wil je onze Mechelse wandelgids ontvangen? Sluit je aan bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen en ontvang hem samen met onze nationale fiets- en wandelgids in je welkomstpakket! Als lid zorg je samen met duizenden andere leden en vrijwilligers voor meer natuur in je buurt.

WORD LID EN ONTVANG JOUW GIDSEN

Ben je al lid?

En woon je in het Mechelse? In het lokale ledenblad 'Mechels Rivierengebied' vind je een bon waarmee je jouw exemplaar kan afhalen in ons bezoekerscentrum in Muizen.

Ben je lid maar woon je niet in de buurt en ontvang je het lokale tijdschrift niet, dan kan je een digitale versie van de gids aanvragen.

Partner Lampiris|Partner Ricoh|Partner Westmalle