Jobs

Heb je kennis van en interesse in natuur- en milieuthema’s? Ben je communicatief? Kan jij goed coördineren? Dan hebben wij de vacature voor jou!
  • Deeltijds
  • Bezoekerscentrum
  • Coördinerende functie
  • Contact met vrijwilligers
Je begeleidt en coacht een groep van mensen die in het kader van een mandaat hun werkstraf/ dienstverlening verrichten in één van de natuurgebieden in het arrondissement Gent.
  • Halftijds
  • Vervanging
  • Team aansturen
  • Werken met werkgestraften
Zit het beleidswerk en leidinggeven in jouw genen? Doe je niets liever dan plannen en organiseren? Kan je vlot communiceren? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!
  • Vervanging
  • Beleid
  • Team aansturen
  • Coördinerende functie
Wil je mee bouwen aan een groenere leefomgeving? Wil je je graag professioneel engageren in de grootste natuurvereniging van Vlaanderen? En zit het betere analyse- en softwareontwikkelingswerk in jouw genen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!
  • IT
  • analyses
  • applicaties
Als technisch arbeider sta je in voor het beheer van de natuurgebieden en het uitvoeren van de beheerplannen met landbouw- en natuurbeheermachines.
  • Werken met machines
  • Werken in de natuur
Is met computers werken helemaal jouw ding? Wil je bijdragen aan de samenwerking met landbouwers? Ben jij beschikbaar in de maanden december en januari? Dan is deze job zeker iets voor jou!
  • Bepaalde duur
  • Digitalisering
We zoeken een gemotiveerde jobstudent om de gebruiksovereenkomsten te digitaliseren in de maand december.
  • Student
  • Digitalisering
Is werken in de natuur helemaal je ding, maar vind je geen geschikte vacature op onze site? Solliciteer dan zeker spontaan. Over heel Vlaanderen zijn we regelmatig we op zoek naar tijdelijke technische natuurarbeiders. Zodra er een job vrijkomt die bij je past, laten we je iets weten.
  • Spontaan
  • Bepaalde duur