Jobs

Wil je mee bouwen aan een groenere leefomgeving? Wil je je graag professioneel engageren in de grootste natuurvereniging van Vlaanderen? En zitten financieel beleid en leidinggeven in jouw genen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.
  • financiën
  • Directie
  • Onbepaalde duur
  • Mechelen
Jouw ambitie en nieuwsgezindheid zorgen ervoor dat je mee de drijvende kracht bent achter de verdere digitalisering van onze boekhouding.
  • Mechelen
  • financiën
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
Over heel Vlaanderen zijn we regelmatig we op zoek naar tijdelijke technische natuurarbeiders. Kom je in aanmerking voor bovenstaand profiel, nemen we je op in onze pool. Zodra er dan een tijdelijke job in de natuur vrijkomt die bij je past, laten we je iets weten.
  • Bepaalde duur
  • Terrein
  • Werken in de natuur
  • Werken met machines

Studentenjobs

JNM is een jeugdvereniging die tot doel heeft jongeren in contact te brengen met natuur en milieu. We hebben zo’n 3000 leden, waarvan er ongeveer 1000 deelnemen aan één van de 35 zomerkampen die onze vrijwilligers organiseren.
Wil je mee bouwen aan een groenere leefomgeving deze zomer? En werk je graag buiten? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.
  • Student
  • natuurarbeider
  • juli
  • augustus
  • Terrein
Ben jij een gemotiveerde jobstudent die mensen enthousiast wil maken om lid te worden van Natuurpunt?
  • jobstudent
  • promotieteam
  • ledenwerving
  • promo
Natuurpunt zoekt enthousiaste jobstudenten (minimum 18 jaar) om de natuur te promoten.
  • jobstudent
  • ledenwerving