Word ambassadeur voor het klimaat

Flora en fauna, mensen en natuur ondervinden effecten van het veranderende klimaat. Maar wat gebeurt er nu precies? Welke gevolgen heeft het, hier en in het Zuiden? En vooral: wat kunnen wij er aan doen?

De interactieve lezing Is Biodiversiteit hot? biedt je zicht op de gevolgen van de klimaatverandering voor de natuur. Je krijgt een heleboel inspiratie mee om zelf aanpassingen te doen ten voordele van het klimaat en dit op een positieve manier. 

De cursus Klimaatverkenner is een interactieve en positieve instapcursus rond klimaat en duurzaamheid. In drie boeiende lessen, een excursie en een lezing laten we je kennismaken met het hoe en wat van klimaat, hoe de natuur in je achtertuin hierop reageert, tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan en niet te vergeten (h)eerlijke klimaatproevertjes. Laat het niet aan je neus voorbijgaan en nodig geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee uit.

In de cursus Klimaatgids zetten we je op weg om het thema klimaatverandering te brengen voor een breed publiek. In zes interactieve lessen en twee excursies maken we je wegwijs in de thema’s klimaat en klimaatverandering. Je krijgt tips om als klimaatambassadeur anderen te inspireren.

TOP