Of je nu op vakantie gaat om tot rust te komen, de natuur te ontdekken of met de kinderen te ravotten, bij Landal GreenParks vindt je altijd de ideale vakantie.

Hou je van bos, strand, heide of bergen?  Vanuit je accommodatie stap je zo de natuur in. Maak op de vakantieparken ook gebruik van goede binnen- en buitenfaciliteiten zoals restaurants, speeltuinen, zwembaden en meer.

Als lid van Natuurpunt verblijf je met extra korting:

• tot € 50 korting op de actuele prijs op een verblijf tijdens vakantieperiodes;
  • tot € 30 korting op de actuele prijs op een verblijf buiten vakantieperiodes;

Daarnaast schenkt Landal GreenParks per boeking gemiddeld vijf euro aan Natuurpunt voor nog meer natuur! Bij elke reservatie plant Natuurpunt nog eens boom.

Aanbiedingen

Avontuurlijk Denemarken
Maak kennis met de vakantieparken in Denemarken en geniet van de verrassende natuur en
cultuur. De eindeloze Deense wadden maken Denemarken tot een avontuurlijke
vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Omringd door eindeloze
stranden en natuurlijke bossen liggen vijf vakantieparken op het schiereiland Jutland.

Veelzijdig Duitsland
Ontdek de veelzijdige natuur, wijnvelden en typische Duitse dorpjes. Met tien vakantieparken verdeeld over verschillende regio’s heeft Duitsland een divers aanbod.

Beelschoon Nederland
Fiets door het duin-, bos- of heidelandschap en geniet van weidse vergezichten. Trek je
wandelschoenen aan en maak een mooie wandeltocht. Keuze genoeg in een van de ruim 55 vakantieparken.

Genieten van eigen land
Ook in België kan je in verschillende vakantieparken van Landal GreenParks terecht. Ontdek bijvoorbeeld de ongerepte natuur in de Ardennen of verken de omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen.

Inlichtingen en reservaties

Dit aanbod is exclusief geldig voor Natuurpunt leden.
Ontdek bij de ledenvoordelen de modaliteiten van dit aanbod.

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuur.begeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt vzw. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt vzw komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.